Θρίλερ στα Χανιά: Νεκρός σε βαλίτσα εντοπίστηκε ο σύντροφος της στραγγαλισμένης 79χρονης

Κοινοποίηση:
peripoliko_main

Ο 82χρονος άνδρας ήταν αγνοούμενος για μέρες – Τον έψαχνε η κόρη του πριν αποκαλυφθεί ο φρικτός θάνατος της συντρόφου του
Νεκρός βρέθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, ο επί σειρά ημερών αγνοούμενος 82χρονος σύντροφος της 79χρονης, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της εγκληματική ενέργειας σε βάρος του 82χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι η φριxτή δολοφονία της άτυχης ηλικιωμένης αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν η κόρη του 82χρονου τον αναζητούσε συστηματικά επί ένα 24ωρο -δηλαδή, καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββάτου- χωρίς να μπορεί να εντοπίσει στα τηλέφωνα ούτε τον πατέρα της, αλλά ούτε και την σύντροφό του.

Μάλιστα έξω από το σπίτι που τελέστηκε το έγκλημα, οι αρχές βρήκαν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, ενώ τουλάχιστον στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας το κινητό του φέρεται να καλούσε κανονικά, χωρίς ωστόσο να απαντά κανείς.

Δείτε εδώ την προηγούμενη ενημέρωση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μα τι σοι ανθρωποι ζουν εκει κατω? Ηρεμηστε πια φτανει αυτη η φαγωμαρα αναμεσα σας. Ο κρητικος λαος δεν φταιει σε τιποτα

Comments are closed.