Θρίλερ στα Κουφονήσια: Νέα στοιχεία για τις σορούς που βρέθηκαν

Κοινοποίηση:
gtyj

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υπόθεση – θρίλερ με τις δύο ανθρώπινες σορούς που βρέθηκαν από τουρίστα στα Κουφονήσια.

Υπενθυμίζεται ότι το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από έναν Ιταλό πλοίαρχο, το σκάφος του οποίου βρισκόταν στην περιοχή. Ο τουρίστας περισυνέλεξε τις σορούς από την παραλία Φυκιό, στο Κάτω Κουφονήσι, και τις παρέδωσε στο Λιμεναρχείο Νάξου.

Οι νεότερες πληφορορίες αναφέρουν ότι η μία σορός ανήκει σε έναν ενήλικο και η δεύτερη σε έναν έφηβο, με τους γιατρούς να υπολογίζουν ότι ο θάνατος τους επήλθε αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Νάξου, Βασίλης Ραπτάκης, είπε: «Ονομάστηκαν σάκος 1 και σάκος 2 για να κάνουμε τη γνωμάτευση. Στον σάκο 1 βρήκαμε το δεξιό μηριαίο οστού και τα δύο λαγόνια οστά και σχεδόν ολόκληρη την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Αυτό το κομμάτι του πτώματος ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, δηλαδή δεν υπήρχαν μαλακά στοιχεία και μύες. Ήταν όλα ξηραμένα».

«Το δεύτερο κομμάτι ήταν μικρότερης ηλικίας και αυτό το συμπεραίνω και από το μήκος και από το μέγεθος των οστών. Είναι ανθρώπινο και αυτό αλλά μικρότερης ηλικίας», πρόσθεσε ο κ. Ραπτάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: