«Θρίλερ» με τον Γιάννη Λάτσιο… Η δραματική ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του – Όλα όσα έγραψε ο ίδιος…

Κοινοποίηση:
1

Με έντονο τόνο απάντησε ο Γιάννης Λάτσιος σε όσους διακινούν σενάρια για δήθεν προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Ο κ. Λάτσιος τονίζει ότι αν και δεκαετίες τώρα έχει αποδεχτεί «την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις», ωστόσο θεωρούσε ότι «ακόμη κι αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας».

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram «λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου.
Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής».

Αναλυτικά, η ανάρτησή του αναφέρει:

Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παραμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι».
Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που αναφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου.
Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. να σε καλα γιαννακη που μας ενημερωσες… γιατι ειχαααα μια αγωνιιιιια… πεντε κιλα εχασα απο τη στενοχωρια… αμε τι… να χασουμε το γιαννακη μας… παει δεν θα το αντεξω αχ γιαννη μουυυυυυυυυυ…

Comments are closed.