Θρίλερ με σορό γυναίκας στον Πόρο – Εξετάζουν αν είναι η Σταυρούλα Γκουγκουλιά

Κοινοποίηση:
EXAFANISI

Στις 24 Αυγούστου, μία μέρα μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας, βάρκα εντοπίζει σορό γυναίκας στα ανοιχτά του Πόρου και ειδοποιεί το Λιμενικό. Μία μέρα μετά, στις 25 Αυγούστου, γίνεται η νεκροψία – νεκροτομή με τον ιατροδικαστή να εκτιμά ότι έχει πεθάνει περίπου 2 μέρες νωρίτερα χωρίς όμως να μπορεί να δώσει σαφή ημερομηνία, καθώς η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τον επιστήμονα, η γυναίκα ήταν περίπου 50 ετών, με βάρος γύρω στα 80 κιλά και ύψος 1,70 μέτρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι τοξικολογικές φέρεται να έδειξαν ότι λάμβανε φάρμακα που κάποιος μπορεί να κάνει χρήση μόνο με ιατρική συνταγή.

Το ανθρωποκτονιών, που ανέλαβε την υπόθεση εδώ και λίγα 24ωρα, ζήτησε να ενημερωθεί για άτομα που βρίσκονται στα αζήτητα κι έτσι προέκυψε το στοιχείο αυτό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να είναι η Σταυρούλα Γκουγκουλιά, καθώς εντοπίστηκαν κοσμήματα τα οποία παρομοιάζουν με αυτά που φορούσε η γυναίκα. Οι αρχές έχουν λάβει DNA από τον βιολογικό πατέρα της γυναίκας και αύριο αναμένονται οι απαντήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: