27/01/2022 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com | efimerida@makeleio.gr

Θρίλερ με νικητή του Τζόκερ στην Καβάλα: Εξαφανίστηκε το τυχερό δελτίο την ώρα, που το γιόρταζε με τους συγχωριανούς του! (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Enas-tucheros-sto-TZOKER-kerdizei-6.300.000-eurw

Η τύχη χαμογέλασε σε έναν κάτοικο της Καβάλας, ο οποίος έπαιξε ένα δελτίο Τζόκερ με μόλις δύο ευρώ και κατάφερε να κερδίσει 252.000 ευρώ. Ο τυχερός αφού επιβεβαίωσε ότι ήταν ο ένας από τους τρεις νικητές στην κλήρωση της Κυριακής, τοποθέτησε το δελτίο στο σκρίνιο του σπιτιού του, σε εμφανές σημείο.

Τα ευχάριστα νέα μαθεύτηκαν γρήγορα στη γειτονιά του. Έτσι την επόμενη μέρα, τον επισκέφτηκαν συγχωριανοί που τον έπεισαν να πάνε στο διπλανό χωριό για να το γιορτάσουν. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του το δελτίου δεν υπήρχε πουθενά.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA ήταν σοκαρισμένος από αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, ο δικηγόρος του τόνισε ότι ο πελάτης είναι αποδεδειγμένα ο ένας από τους τρεις τυχερούς και το εν λόγω δελτίο έχει κατοχυρωθεί. Οποιοσδήποτε έχει πάρει το δελτίο και επιθυμεί να λάβει τα χρήματα, δεν θα μπορέσει να λάβει κανένα μέρος τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: