Θρίλερ για την εκλογική έδρα! Παναγιώτης Κουρουμπλής: Διαψεύδει την επανακαταμέτρηση!

Κοινοποίηση:
1

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διαψεύδει την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων! Συνεχίζεται η επανακαταμέτρηση ψήφων σε 141 ακόμα εκλογικά τμήματα και αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα βάζοντας τέλος στο θρίλερ της εκλογής του τελευταίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο δυτικό τομέα.

Υπενθυμίζεται ότι την επανακαματέρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ήταν πολύ μικρός, μόλις έξι.

Αν και νωρίτερα την Κυριακή έγινε γνωστό πως η επανακαταμέτρηση σταυρών ολοκληρώθηκε, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε πως δεν είναι αληθές. Όπως αναφέρει, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο.

Παναγιώτης Κουρουμπλής

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να μας ζήσει ο ιδεολόγος της δεκάρας. Που στο όνομα της καρέκλας, βάζει την δημοκρατία στα σκουπίδια. Δύο φορές έγινε καταμέτρηση και δεν του αρέσει το αποτέλεσμα γιατί χάνει την καρέκλα από τον κλάψα της Βουλής; (Όχι ότι ο άλλος ο Καραγκιόζης είναι καλύτερος, χειρότερος από τον Κουρουμπλή είναι, τουλάχιστον ο Κουρουμπλής δεν μυξοκλαίει οπότε πάει να ψηφίσει….)

Leave a Response