Θρήσκευμα; Άθεη! Όλες οι σκοτεινές αποκαλύψεις για την… Ζωή σήμερα το μεσημέρι στους ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ

Κοινοποίηση:
ΖΩΗ

Στη σημερινή εκπομπή του RADIO MAK, ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ με τον Στέφανο Χίο, όλες οι σκοτεινές αποκαλύψεις για τον βίο και την πολιτεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου!

Μην τη χάσει κανείς!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. οσα περισσότερα μικρά κόμματα στη βουλή τόσο χειρότερα για αυτοδυναμία της νδουλας. Εχει σαμασία αυτό

  2. Μην ασχολείστε. Δεν υπάρχουν μεσσίες και σωτήρες της πολιτικής. Τρεις φορές ο Θοδωρής, ο Ιωάννης και ο Γιώργης ξεπήδησαν απ’το στρατό. Τι κάθεστε και κρίνετε και περιμένετε απ’τους βολεμενους πολιτικούς. Αν στείλει κάποιον ο θεός έχει καλώς, αλλιώς στην πίεση και στον αυτόματο πιλότο όλα.

  3. Άθεη δεν μπορεί να είναι γιατί παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο.

    1. αδερφε οι θρησκευτικοι γαμοι ειναι ολοι ακυροι γτ τα εδαφια που διαβαζουν οι παπαδες ειναι ασχετα με το γαμο!ποτε ο Θεος δν εχει δωσει εγκριση σε κανεναν απαυτους τους γαμους!συνεπως αθεοι και ψευτοχριστιανοι κανουν θρησκευτικους γαμους αφου δν σημαινει τπτ!

  4. Tελικα υπάρχει κάποιος να μας καθοδηγήσει στο τι να ψηφήσουμε ? Το ΝΙΚΗ δεν ,,,η ΖΩΗ δεν,,,,ποιον τοτε ? !

    1. Καζακη μεγάλε λέει την αλήθεια τόλμησε το και δεν θα χάσεις άκουσε τον.

    2. Αυτόν που μπήκε στην βουλή, εγώ ούτε τον έχω παρακολουθήσει πολύ αλλά η στρατηγική ψήφος είναι επιτακτική ανάγκη τώρα. Να δημιουργήσει ένα ανάχωμα σ’αυτό που έρχεται. Βελόπουλο λοιπόν. Εγώ θα το κάνω μόνο γιατί πρέπει.

  5. Απ τη φάτσα της και το παρουσιαστικο της μόνο καταλαβαίνεις τι άτομο είναι. Κοπριά….. Μακριά.

  6. Βγάλτα όλα στη φόρα Στέφανε! Αυτή που ζήτησε να περάσει όλο το pride μέσα από τη Βουλή επί θητείας της σαν πρόεδρος. Επιστήθια φίλη του Αλ6!

Comments are closed.