Θρήνος από τον θάνατο της Ελένης Διβάνη. “Έφυγε” στο άνθος της ηλικίας της: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση;

Κοινοποίηση:
Untitled-1-37-990x815

Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο τραγικός θάνατος της μόλις 33 ετών Έλλης Διβάνη, κόρης του Ερρίκου Διβάνη, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος και εκ των συνεχιστών του ομώνυμου ξενοδοχειακού ομίλου Divani.

Η 33χρονη Έλλη λίγες ώρες μετά τα γενέθλιά της, έπεσε να κοιμηθεί στο σπίτι της στο Ψυχικό και δεν ξύπνησε ποτέ. Η μητέρα της, την βρήκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής και παρά τις επίμονες προσπάθειες να ξυπνήσει την κόρη της, σύντομα αντιλήφθηκε ότι τα καστανά εκφραστικά της μάτια είχαν κλείσει για πάντα.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης
Η οικογένεια που κήδεψε το νεαρό κορίτσι το πρωί της Τρίτης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, με αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έλαβε τις απαντήσεις της ιατροδρικαστικής εξέτασης που θα έριχναν φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου της. Η όμορφη Έλλη που βρισκόταν στο άνθος της ηλικίας της, έσβησε από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με το πόρισμα.

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το καλοσυνάτο κορίτσι χάθηκε έτσι ξαφνικά, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Συχαινουμαι τους τζαρτζανους,,, αν βαβαια ξερετε τον τζαρτζανο,,, συγνωμη εδω λεμε για μια κοπελα που εφυγε τοσο προωρα και αδικα και καποιος κανει επιδειξη ορθογραφιας.. αιιι σιχτιρ κομπλεξικε..

  2. Συλλυπητήρια στην οικογένεια Να ζήσουν να την θυμούνται και πλούσιοι και φτωχοί μπροστά στο θάνατο δεν είμαστε τίποτα σήμερα είμαστε αύριο όχι για αυτό ζήστε την κάθε ημέρα Σας σαν να είναι η τελευταία επάνω στην η γη γιατί αύριο μπορεί να μην είστε μαζί μας οι μονοί κερδισμένοι είναι πάντως τα γραφεία τελετών Αυτό έχω καταλάβει

  3. Καλά του τα είπε του δημοδιδάσκαλος.
    Να γράφετε ότι ξέρετε αρκεί να είναι ελληνικά και όχι γκριγκλις

  4. Κάτι τέτοιοι δημόσιουπαλληλισκοι δάσκαλοι διδάσκουν τα παιδιά μας και βγαίνουν τούβλα.

  5. Τι πιθανότητες έχει μία τόσο νέα κοπέλλα, δίχως υποκείμενα νοσήματα, να έχει τέτοιο θάνατο, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ;;;

    1. Δηλαδή, σύμφωνα με το συλλογισμό σου ήταν δολοφονία και το καλύπτουν οι δικοί της γιατί ήταν και αυτοί μπλεγμένοι.

    1. Κρήμα και άδικο να έχεις πάρει απολυτήριο Δημοτικού…

      1. Τη κόμπλεξ είναι αυτό που έχετε εσείς οι γραμματιζούμενοι, να πάρει ευχή ο άνθρωπος προσπαθεί να γράψει Ελληνικά έστω και ανορθόγραφα, που μπορεί να είναι 2ης γενιάς στο εξωτερικό, παρόλα αυτά ένα μεγάλο μπράβο του.
        Τώρα για σένα τι να πω, αν γράψω με ωμέγα η με όμικρον ότι είσαι κώ(ο)λος, δεν αλλάζει τίποτα στην ουσία για σένα.

          1. Κάτι τέτοιοι δημόσιουπαλληλισκοι δάσκαλοι διδάσκουν τα παιδιά μας και βγαίνουν τούβλα.

      2. ΜΠΑΙΡΔΕΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΟ ΠΑΠΑΡΑ ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

        1. Το “μπαίρδεψα” είπες παπάρω; Οπως λέμε “παίδεψα”;

Comments are closed.