Θετικός στον κορωνοϊό ο Θ. Εξαδάκτυλος – Είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού!

Κοινοποίηση:
111

Ωστόσο είχε κάνει μόνο τη μία από τις δύο προβλεπόμενες δόσεις του εμβολίου.
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.


Όπως μάλιστα ενημέρωσε ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, εμφανίζει ήπια συμπτώματα.
«Σήμερα διαγνώστηκα θετικός στην Covid με ήπια συμπτώματα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Εξαδάκτυλος είναι το πρώτο μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που νοσεί από COVID-19, ενώ είχε ήδη λάβει των πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού, γεγονός που όπως είναι φυσικό προκαλεί αρκετά ερωτήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Όπως λένε οι ιδικοί το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Είναι άλλης τεχνολογίας MRNA που σημαίνει ότι δεν είναι εξασθενημένος υιός αλλά είναι ένα μείγμα που πηγαίνει στο κύτταρο και το ωθεί να παράγει αντισώματα. Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ.Τα ‘αλλα εμβόλια γρίπης κλπ ναι όντως μπαίνει εξασθενημένος υιός. Εδώ είναι και ο διχασμός της κοινωνίας επειδή είναι καινούργιο και δεν έχει μελετηθεί σε βάθος χρόνου όπως τα άλλα και κανένας ακόμη δεν ξέρει τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Αν κάπου έχω καταλάβει λάθος, διορθώστε με.

  2. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ελα κ το επόμενο εμβόλιο σε υπόθετο!!!! Πάντως οποίος καίγεται για εμβόλιο… Με όλη μου την καρδιά💜❤ του παραχωρω κ τις δικές μου δόσεις!

  3. πότε κ.πως προέκυψε αυτός ο τηγανοκεφαλος; σαν πολλούς σκ@@@λόγους έχει η Ελλάδα τώρα τελευταία.άσε τα σάπια ότι έβαλες το φαρμάκι.
    Η 2η δόση θα είναι πάλι με φυσ. όρο ; τι γίνεται; ΜΌΝΟΝ ο απλός λαός τα τιναζει εδώ κ. κει. Επίσης δεν μας λένε για τον υποδιοικητη του νοσκμ. που μπήκε ΜΕΘ.

  4. Ζωή σε λόγου τους στους συγγενείς του….αιώνια η μνήμη…..

  5. Εγώ πάλι, δεν κατάλαβα γιατί “το γεγονός προκαλεί ερωτηματικά” …
    Με το εμβόλιο που του έγινε, δεν εισήχθη στον οργανισμό του ο ιός ;;;
    Πού είναι το περίεργο ;
    Νοσεί από τον ιό, διότι έλαβε τον ιό σε ενέσιμη μορφή … Τόσο απλά …
    Εξάλλου, αυτό δεν επιδιώκεται με τον εμβολιασμό, προκειμένου να αναπτυχθούν αντισώματα ;
    Μήπως το ίδιο δεν συμβαίνει με οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο (εποχικής γρίπης, ιλαράς, ευλογιάς, κλπ.) το οποίο επιφέρει στον οργανισμό (σε ήπια μορφή) τα συμπτώματα της νόσου για την οποία εμβολιάζεται το άτομο (π.χ. πυρετό, εξανθήματα, κλπ.) ;;;

  6. Θα έπαθε κρυολόγημα δεν είναι τίποτα σοβαρο περαστικά του….. Το εμβόλιο τώρα δεν νομίζω να έχει επιπτώσεις κάποιοι λένε ασυναρτησίες….. Είμαι υπέρ του εμβολίου

  7. Θα κρωσε ο άνθρωπος δεν είναι τίποτα σημαντικό

  8. Το εμβολιο,και ειδικα αν εχεις κανει τη μια δοση μονο,ΔΕΝ σε καλυπτει απο το να μην κολλησεις κορωνοιο ουτε να μην τον μεταδωσεις..Σε καλυπτει να μην νοσησεις βαρια και να μην πεθανεις.Αυτο ισχυριζεται η παραγωγος εταιρια Pfizer.

    1. Τώρα βγήκαν και λένε ότι ούτε η δεύτερη δόση σε καλύπτει.
      Κι εγώ ισχυρίζομαι ότι είμαι η Claudia Shiffer.

  9. ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!

  10. Ε καλά τώρα, όλοι οι δήθεν εμβολιασμένοι, θα βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον να εντοπίζονται δήθεν θετικοί στον κορωνοϊό, για να μας πείσουν και να εμβολιαζομαστε και να μην αντιδρούμε στα μέτρα, τα οποία πλέον δε θα φύγουν ποτέ και όσο πάει μέσω και της επικείμενης ψηφιοποίησης η χούντα θα βαθαίνει κι άλλο..

  11. Εμ, και το ‘λεγαν οι προφητειες πριν εκατονταδες χρονια
    ..”και εκεινον τον καιρο Της Δευτερας Παρουσιας Του Χριστου στη Γη που θα κρίνει ολες τις ψυχες μια προς μια θα εμφανιστει ενας εξαδακτυλος και θα σας κάνουν και αυτο.. και εκεινο… και τ’αλλο…”
    ..Και ψαχναμε εμεις οι χαζοι να λύσουμε τον γριφο ποιός δαίμονας ειναι αυτος ο εξαδαχτυλος? Ιδου!

  12. μπα η κουκουβάγια την πάτησε ??? εκανε το πραγματικο ε ??? ρε ποιος μου λεει μενα τωρα οτι πραγματικά δε θα γινει επιδημία με αυτο το πραμα απο τα εμβολια μπομπες ιων ??? τωρα θα γινει το γλεντακι

Comments are closed.