Θετικός ξανά στον κορoνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Κοινοποίηση:
Ιερώνυμος

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει ασυμπτωματικός, παρακολουθείται από τον προσωπικό του ιατρό και παραμένει στην οικία του στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Yπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος έχει εμβολιαστεί κατά της νόσου του κορονοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Θα πάρει από του Θεό αυτό που του αξίζει.Πουλησε την εκκλησία του Χριστού στους Παγκοσμιοποιητες και πρόδωσε τους Ορθόδοξους Έλληνες στη Σύνοδο του Κολυμπαριου και φιλιωσε με τους άθεους του αντίχριστου.

  2. Αγαπημένε μας Μακαριστέ Χριστόδουλε, σε παρακαλούμε θερμά: πάρτον κοντά σου και στείλε μας έναν καινούργιο ισάξιο με Εσένα

  3. Ο βλασθημος της ορθοδοξιας μας…ο προδοτης της ορθοδοξιας μας, αυτος που τολμησε να βγαλει τον τιμιο σταυρό επιδή του το ειπαν οι λαθρο παύλα δήθεν πρόσφυγες…ντροπη σου ιεροδουλε του συστηματος.

  4. Εμ, τα δείπνα με θέα στον Κορινθϊακό δε βοηθάνε φαίνεται…. Περαστικά, αν και σίγουρα θα υπάρχει και κανένα φυαλίδιο μονοκλονικού κάπου….

Leave a Response