Θετική στον κορωνοϊό η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ – Αρνητικός ο γιος του Αμερικανού προέδρου

Κοινοποίηση:
donald-trump-junior-kimberly-guillfoyle

Η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, σύμφωνα με έναν ανώτερο αξιωματούχο της επιτροπής που διευθύνει.
«Αφότου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, η Κίμπερλι απομονώθηκε αμέσως για να περιορίσει οποιαδήποτε έκθεση» δήλωσε ο Σέρτζιο Γκορ, επικεφαλής του προσωπικού της Επιτροπής Οικονομικών του Τραμπ. «Τα πάει καλά και θα επανεξεταστεί για να βεβαιωθεί πως η διάγνωση είναι σωστή, δεδομένου ότι είναι ασυμπτωματική, αλλά ως προφύλαξη θα ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της στα επερχόμενα γεγονότα. Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητικός, αλλά ως προφύλαξη βρίσκεται επίσης σε αυτοαπομόνωση και ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του».

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ δεν ήταν κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο τις τελευταίες ημέρες
Η Γκιλφόιλ βρέθηκε θετική στην Νότια Ντακότα, λίγο προτού παραστεί στην εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Όρος Ράσμορ, είπε ένα άτομο εξοικειωμένο με το θέμα. Η Γκιλφόιλ δεν ήταν με τον Αμερικανό πρόεδρο ενώ ο σύντροφός της και γιος του Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε αρνητικός.

Η πηγή είπε πως η Γκιλφόιλ δεν είχε πρόσφατη επαφή με τον Πρόεδρο, αλλά βρισκόταν στην Τάλσα της Οκλαχόμα και ήταν στα παρασκήνια για την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και στην εκδήλωση στο Φοίνιξ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: