Θεσσαλονίκη: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για την πορεία της σφαίρας!

Κοινοποίηση:
Συγκέντρωση έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται ο 16χρονος που πυροβολήθηκε από αστυνομικό, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Στην αριστερή πλευρά της ινιακής χώρας του κρανίου, δηλαδή αριστερά και κάτω χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χτύπησε η σφαίρα του κατηγορούμενου αστυνομικού τον 16χρονο Ρομά στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα Voria.gr από τη σχετική εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτουν στοιχεία σχετικά με την πορεία που είχε η σφαίρα που τραυμάτισε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον 16χρονο. Επίσης, η ιατροδικαστική εξέταση ήρθε να επιβεβαιώσει την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του ανήλικου Ρομά ο οποίος φέρει σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από το βλήμα του πιστολιού, ενώ διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου του, από όπου το βλήμα αφαιρέθηκε από τους γιατρούς.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 16χρονο.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός Ρομά παραμένει διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως στον 34χρονο αστυνομικό που κατηγορείται πως τον πυροβόλησε επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός μετά τη διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή για το εάν θα παρέμενε προσωρινά κρατούμενος ή όχι, ενώ εντύπωση προκαλεί η προκλητική δήλωση του κατηγορούμενου πως είναι αθώος παραθέτοντας ως επιχείρημα ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον οδηγό «αλλιώς θα είχα αδειάσει όλο τον γεμιστήρα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το παιδάκι στο Μενιδι που εφυγε απο αδεσποτη σφαιρα των ρωμα βρεθηκε ο ενοχος??

Comments are closed.