Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μάνα του 6χρονου με εγκεφαλική αιμορραγία: «Έχει αδειάσει το σπίτι μας»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα του 6χρονου αγοριού από τη Βέροια που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη. «Έχει αδειάσει το σπίτι μας» λέει συγκινημένη.

«Εκεί που σκεφτόμαστε ότι όλα πάνε καλά, τον ψάχνουμε μέσα στο σπίτι μας» ανέφερε μιλώντας στο Open την Παρασκευή (19/8) η μητέρα και εξήγησε:  «Τον έβαλα μέσα στο μπάνιο για το ξεπλύνω το παιδί και να συνέλθει εκεί έπεσε. Μέσα στα χέρια μου».

Ο μικρός Νικόλας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και δίνει «μάχη» για τη ζωή του καθώς πριν από λίγα 24χρονα ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.
Το 6χρονο αγόρι είχε εγκεφαλική αιμορραγία και άμεσα στήθηκε γέφυρα ζωής με τη συμμετοχή αστυνομικών ώστε να μεταφερθεί από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη.
Η κατάστασή του μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε κρίνεται σταθερή ενώ όπως τόνισε ο πατέρας του στο Open, σιγά σιγά οι γιατροί θα αρχίζουν να του κόβουν τα φάρμακα για να τον ξυπνήσουν.

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών, Χρήστος Συμεωνίδης σημείωσε αναφερόμενος στους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη γέφυρα ζωής για το μικρό αγόρι. «Έπαψαν να είναι αστυνομικοί και έγιναν γονείς του. Όπως θα τρέχαμε για το δικό μας παιδί τρέξαμε και για τον Νικολάκη» δήλωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Περαστικά περαστικά…..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. Γρήγορα πάλι στο σπιτάκι του με τους γονείς του.

  2. Καλή Δύναμη. Γρήγορα τα ευχάριστα για το παιδάκι που είναι ο πιο σωστός άνθρωπος ανάμεσα σε εκατοντάδες ενήλικες και υπερήλικες

  3. Ολόψυχα να πάνε όλα καλά για το παιδάκι σας, να βάλει ο θεός το χέρι του

Comments are closed.