Θεσσαλονίκη: Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό τριών ανήλικων παιδιών από τον θείο τους

Κοινοποίηση:
child_3

Σοκ προκαλούν τα όσα έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, σχετικά με τον βιασμό τριών ανηλίκων, μόλις 3, 5 και 6 χρονών, από τον θείο τους στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεστραμμένος άνδρας ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του για 4 ολόκληρα χρόνια πάνω στα τρία ανιψάκια του, τα οποία υποτίθεται ότι φρόντιζε και πρόσεχε όσο έλειπαν οι γονείς και οι παππούδες τους.

Μάλιστα, βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του, δείχνοντας τα σχετικά βίντεο σε φίλο του, με τις αρχές να αναζητούν αν υπάρχει πίσω από την υπόθεση κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας.

Οι καταθέσεις και οι εξομολογήσεις των θυμάτων για τον εφιάλτη που βίωσαν προκαλούν σφίξιμο στο στομάχι. Τα τραγικά περιστατικά έλαβαν χώρα πριν από 11 χρόνια, με ένα εκ των παιδιών να φέρνει τώρα στο «φως» την υπόθεση, που έγινε 18 ετών.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση ήταν γνωστή στον πατέρα του 18χρονου και αδερφό του δράστη από παλαιότερα, ωστόσο δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία περιμένοντας την ενηλικίωση του παιδιού.

«Αν δε θέλουν να μιλήσουν τα παιδιά, πολλές φορές τέτοιες υποθέσεις πέφτουν στο κενό»

Σε τηλεοπτική εκπομπή, μίλησε η κ. Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος οικογένειας θυμάτων.

«Αν δεν έχουμε ένα δέσιμο δικογραφίας, αν δεν υπάρχουν τα παιδιά που θέλουν να μιλήσουν, πολλές φορές πέφτουν τέτοιες υποθέσεις στο κενό. Ο 18χρονος δεν ήθελε να μιλήσει νωρίτερα. Ήθελε το χρόνο του. Στα 10 του χρόνια είχε το συναίσθημα της ενοχής, είχε και χειρισμό από το θείο δημιουργίας τύψεων. Αυτός ο μηχανισμός για να ξεπεραστεί θέλει χρόνο.

Πρωταρχικό μέλημα των γονιών όταν έμαθαν τι συνέβαινε, ήταν η απομάκρυνση των παιδιών από το θείο. Κάθε θύμα περνάει μια διαδικασία, περνάει από παιδοψυχολόγους και ιατροδικαστές. Αν δεν προετοιμαστεί ένα παιδί να καταθέσει, δημιουργείται αξεπέραστο τραύμα στην ψυχή του. Το παιδί δεν εξετάζεται μόνο αν είναι πάρα πολύ μικρό», σημείωσε η κ. Ανάσογλου.

«Ο φερόμενος ως δράστης, που έχει ομολογήσει αρά κατ’ εμέ είναι κατηγορούμενος, είπε ότι έχει δείξει το βίντεο και σε τρίτο άτομο. Μακάρι να μην ισχύει η κατηγορία διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο δράστης βρίσκεται στον τόπο κατοικίας του, δεν έχει συλληφθεί», πρόσθεσε η ίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γιά τά δίποδα τέρατα τούς παιδόφιλους μόνο Zyankali.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.