Θεσσαλονίκη: Πώς προσέγγιζαν στα νυχτερινά μαγαζιά τα υποψήφια θύματα -Καταγγελίες σοκ στα social media

Κοινοποίηση:
βιασμος

Την ώρα που η ανακριτική διαδικασία συνεχίζεται για την υπόθεση βιασμού της 24ης Γεωργίας, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης αναφέρει πως μέσω του λογαριασμού του στα social media έχει λάβει καταιγισμό καταγγελιών από νέα κορίτσια, 17 έως 25 ετών.

Τα κορίτσια προέρχονται κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, που μοιράζονται μαζί του περιστατικά που έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά που καταγγέλλει η 24χρονη.

«Τα περισσότερα κορίτσια μου περιγράφουν την ίδια ιστορία», αναφέρει ο κ. Γκιώνης, που μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ανέδειξε την υπόθεση της 24χρονης.

Όπως σημειώνει, οι περιγραφές ακολουθούν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στο οποίο εμπλέκεται το ίδιο ξενοδοχείο και ο ίδιος κύκλος προσώπων.

Κατά τον ίδιο, οι περισσότερες κοπέλες που τον προσεγγίζουν του περιγράφουν ότι έχουν κληθεί σε πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο και αναφέρουν περιστατικά στα οποία έχουν ναρκωθεί και έχουν λιποθυμήσει.

«Πολλές είναι τυχερές και τις έχουν μαζέψει οι φίλες τους», δηλώνει ο ίδιος προσθέτοντας πως υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν ξυπνήσει μόνες σε ένα δωμάτιο χωρίς να θυμούνται τίποτα από την προηγούμενη βραδιά.

Στις περιπτώσεις αυτές, φοβούμενες τις επιπτώσεις, έχουν φύγει χωρίς να καταγγείλουν τίποτα. «Υπάρχουν κορίτσια που δεν μίλησαν ποτέ γιατί δεν ήξεραν τι να κάνουν. […] Κάποιες από αυτές καταγγέλλουν ότι τις πλησίασαν ενώ αυτές ήταν 16 και 17 ετών».

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει πως μία από τις πιο αξιοσημείωτες ιστορίες που του έχει κοινοποιηθεί είναι αυτή μιας κοπέλας, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει παρευρεθεί σε αντίστοιχο πάρτι και έχει υπογράψει συμφωνητικό ώστε να μην μιλήσει για το τι είδε για 10 χρόνια.

Ο κ. Γκιώνης προσθέτει πως κάποιες κοπέλες περιγράφουν ότι τους προσέγγισαν όχι μέσω νυχτερινών μαγαζιών και κοινωνικών γνωριμιών αλλά μέσω Ιnstagram, όπου άλλες γυναίκες τις έχουν εντοπίσει και τις έχουν προσκαλέσει σε αντίστοιχα πάρτι υποσχόμενες τους ότι θα «περάσουν καλά».

«Κάποιες από αυτές τις κοπέλες προλαβαίνουν και φεύγουν από τα πάρτι», δηλώνει ο ακτιβιστής εξηγώντας πως συχνά τρομάζουν όταν αρχίζουν να βλέπουν ναρκωτικά αλλά και άλλες κοπέλες να εξαφανίζονται η μία μετά την άλλη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Την καφετέρια την μάθαμε. Το πολυτελές ξενοδοχείο δε μας έχετε πει ακόμα

  2. Καμία βίζιτα δεν πήγε εκεί με το ζόρι. Τα άλλα τα ακούμε βερεσέ.

  3. Είναι ακτιβιστής νεοεποχιτης influencer που είναι και της μόδας έχει άποψη για όλα ανήκει στην λοατκι κοινότητα μισεί αφάνταστα το τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια και είναι παντογνώστης όποτε έχει δίκιο!!Επίσης όλες και όλοι είναι θύματα της πατριαρχικής οικογενειας.!!!!https://www.reader.gr/koinonia/399596/ilias-gkionis-poios-einai-o-influencer-poy-katiggeile-prota-sholeio-toy-ki-eftase

  4. Κ ΟΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ …..ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ;;;

    ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ Κ ΛΙΓΟ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕ
    ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ;;;

Comments are closed.