Θεσσαλονίκη: Μηνύματα υπέρ της οικογένειας στο Family Pride, στο Λευκό Πύργο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
family-pride

Χιλιάδες άτομα, κρατώντας σημαίες της χώρας μας και συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα από την ομάδα «Ελληνίδες μάνες».

Χιλιάδες άτομα στέλνουν ένα μήνυμα στήριξης στην ελληνική οικογένεια.

«Βάλτε τέλος στην παράνοια τους, πες τα πράγματά με το όνομά τους» είναι το μήνυμα των διοργανωτών, που αναφέρουν ακόμα ότι «Ο όρος “οικογένεια” είναι μοναδικός».

pride.jpg
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. @Χίλια Μπράβο Δεν θα ήταν πιο έξυπνο να γίνει μπουκοτάζ σε όσες εταιρίες υποστηρίζουν τους ΛΟΑΤΚΙ; Σκεφτείτο λίγο, πριν ψάχνετε για χορηγούς, που με τα χρήματα τους δεσμεύουν τις σκέψεις των ανθρώπων που τα διοργανώνουν. Πάντα υπάρχουν πολλές παγίδες με τους χορηγούς. Οι περισσότερες εταιρίες είναι με την woke agenda διότι θέλουν να φαίνονται πολιτικά ορθοί, ανάθεμα κι αν γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει.

  2. Ήταν λίγοι γιατί δεν έγινε καθόλου διαφήμιση, τα βοθροκάναλα δεν το έπαιξαν καθόλου, απαγόρεψαν την εκδήλωση στο Φάληρο, θα επέτρεπαν να γίνουν αντισυγκεντρώσεις και να γίνουν φασαρίες, η ίδια η αστυνομία αν ήταν πολλοί όπως στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία θα ρίχνανε δακρυγόνα για να τους διαλύσουν, ρατσιστικό μίσος από όλα τα κόπρανα του “δημοκρατικού τόξου” ότι όποιος πηγαίνει σε τέτοιες συγκεντρώσεις είναι φασίστας και ακροδεξιός, πάλι καλά που ήταν όσοι ήταν. Μετά την μεταπολίτευση έχουμε την χούντα της αριστεράς και τα τελευταία χρόνια και την χούντα των λοάτκι.

  3. το pride το έκαναν οι Ελληνιδες μάνες. Η αφίσα ειναι συλλογου που πηγε να καπελωσει την εκδήλωση γιατι το κομμα τους εκανε την παπαρα να δηλωσει οτι ειναι ενταξει με το ΕUROPRIDE αν αυτο ειναι νομιμο. επίσης δε σεβαστηκαν την επιθυμία των διοργανωτων να μην υπαρχουν πανο και διακριτικα οργανωσεων μονο ελληνικες σημαιες. ποσο ξεφτιλες πια…

  4. εννοειται και θα ηταν λιγοι ,οι φυσιολογικοι ανθρωποι δεν ειναι κομπλεξαρες σαν τις λουγκρες ,να βγαινουν να διαδηλωνουν για τα αυτονοητα

  5. Μπραβο τους. Εδειξαν οτι υπαρχει και το υγειες κομματι της Ελληνικης κοινωνιας!! Φτανει πια με το αισχος των πο@στοπαρελασεων της ανωμαλιας!! Να καταλαβουν καποιοι νεοταξιτες που προωθουν αυτες τις ανωμαλες καταστασεις , οτι τα σχεδια τους δεν θα γινουν αποδεκτα απο την συντριπτικη πλειοψηφια του Ελληνικου λαου , ο οποιος θα τους στειλει στον αγυριστο!! Πατριδα , Θρησκεια , Οικογενεια !!!

  6. Ούτε εκατό άτομα βαρέθηκαν να πάνε μήπως φύγει το TikTok και το Facebook.

  7. 10 θειτσες και 10 παιδακια .. πολυ κακο για το ..τιποτα ..

  8. 3 κι ο κουκος ! εμεις οι gay ειμαστε λαοθαλασσα !

  9. Μπράβο τους!
    Αυτό πρέπει να το στηρίξουμε σε κάθε πόλη της Ελλάδας!
    Να βρεθούν χορηγοί που θα τους στηρίζουν και αυτούς!

Comments are closed.