Θεσσαλονίκη: «Μας χτυπάει θέλω να φύγει από το σπίτι», λέει ο 15χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα του

Κοινοποίηση:
Thessaloni-via-panic-button-

Θεσσαλονίκη: 15χρονος κατήγγειλε κακοποιητικές συμπεριφορές του πατέρα του στη μητέρα του

Συγκλονίζει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που κατήγγειλε ένας 15χρονος στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε ο ανήλικος στην τηλεόραση του Mega κάλεσε την αστυνομία επειδή ο πατέρας του χτύπησε τη μητέρα του. Μάλιστα επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά, ο μικρός και ο ίδιος θύμα ενδοοικογενειακής βίας πήρε τηλέφωνο στην άμεση δράση και ζήτησε βοήθεια. Ο 50χρονος συνελήφθη και κρατείται με τη 44χρονη μητέρα πάντως να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του.

«Ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου με κλωτσιές και σφαλιάρες. Είχα φοβηθεί, ένιωθα ότι μπορεί να κινδυνεύει η ζωή της. Με είχε χτυπήσει πολλές φορές. Όταν ήμουν σε ηλικία 9 ετών έτρεχα για να ξεφύγω και είχα χτυπήσει το πόδι μου. Τότε είχα πάρει ξανά την αστυνομία τηλέφωνο. Θέλω να μην μένει ο αυτός ο άνθρωπος μαζί μας. Νιώθω ότι πρέπει να τον βοηθήσουμε να ξεφύγει και να ζήσει τη ζωή του μεταξύ μας. Η μητέρα μου τον αγαπάει επειδή έχει ζήσει πολλά μαζί του. Είναι βάρος για εμένα όλο αυτό», είπε στην κάμερα του Mega ο 15χρονος.

Η Ανθούλα Ανάσογλου δικηγόρος της μητέρας του 15χρονου μιλώντας στο Mega είπε: «Το δικαστήριο επέβαλε να μην επικοινωνεί με κανένα τρόπο ο πατέρας με την οικογένεια. Αυτός ο άνθρωπος είναι αλκοολικός. Καμία δικαστική απόφαση δεν θα σταματήσει κάποιον αν θέλει να κάνει κακό. Πρέπει να δημιουργήσουν δομές, να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους».

«Αυτό το πράγμα έγινε ξανα, η αστυνομία τον καταδικάζει με αναστολή και τον στέλνει στην Αλβανία και ξανά γυρίζει. Είναι πιθανό να επιστρέψει και να εκδικηθεί τη γυναίκα του», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο 15χρονος κάλεσε την αστυνομία βλέποντας χτυπημένη τη μητέρα του με την περιγραφή του να σοκάρει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: