Θεσσαλονίκη: Κλείνουν τέσσερα σχολεία λόγω νέων κρουσμάτων ψώρας

Κοινοποίηση:
720_703182_cbfdd9888e-a3b7b0ecd9ad57ad

Το κλείσιμο τεσσάρων σχολικών μονάδων έως και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα ψώρας.

Τα δύο παιδιά, που έχουν συγγένεια μεταξύ τους, φοιτούν στο 2ο Γυμνάσιο Κορδελιού, ωστόσο προληπτικά αποφασίστηκε να κλείσουν τόσο το 2ο Λύκειο Κορδελιού, όσο το 8ο Δημοτικό Σχολείο και το 13ο Ειδικό Σχολείο που στεγάζονται στον ίδιο χώρο, προκειμένου να γίνει η σχετική απολύμανση.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός εμφανίστηκε καθησυχαστικός και δήλωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από τους γονείς.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα είχαν παρουσιαστεί κρούσματα ψώρας σε δύο μαθητές σχολείων, ενός δημοτικού και ενός γυμνασίου, της περιοχής του Ευόσμου. Ο δήμαρχος χαρακτήρισε αυτά τα περιστατικά ως “τυχαία”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πολυπολιτισμος υφίσταται όταν υπάρχουν αυτόνομα έθνη, ανεξάρτητα κράτη, που διατηρουν τη πολιτισμική τους ταυτότητα. Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας και σε άλλες χώρες, είναι εξισλαμισμός στο όνομα του πολυπολιτισμου.

Leave a Response