25/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης σχολής οδηγών επιτέθηκε σε υπάλληλο επειδή αρνήθηκε να του επιτρέψει να παρακάμψει την ουρά

Κοινοποίηση:
Περιπολικό

Ένοχος για εξύβριση και σωματική βλάβη με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή

Ένας άνδρας κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για επίθεση σε υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας, επειδή δεν του επέτρεψε να παρακάμψει την ουρά αναμονής.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε ένοχος για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη και καταδικάστηκε σε τεσσάρων μηνών φυλάκιση με τριετή αναστολή και πρόστιμο 120 ευρώ, την ίδια ποινή που είχε επιβληθεί και πρωτόδικα.

Τα γεγονότα συνέβησαν στις 24 Ιουλίου 2020, κατά τη διάρκεια των μέτρων για τον COVID-19.

Ο άνδρας, ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, παρέκαμψε την ουρά στη δημόσια υπηρεσία χωρίς ραντεβού και χωρίς να τηρήσει τα μέτρα προστασίας, όπως η χρήση μάσκας και η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων στην είσοδο.

«Υπήρχε σειρά και όλοι εξυπηρετούνταν με ραντεβού. Ο κύριος παρέκαμψε τη σειρά και εμένα. Όταν τον ρώτησα ποιος είναι και γιατί δε φοράει μάσκα, άρχισε να με βρίζει και με επιτέθηκε», κατέθεσε η υπάλληλος.

Μόνο ένας πελάτης που περίμενε στη σειρά επενέβη για να βοηθήσει την υπάλληλο και να σταματήσει την επίθεση, λέγοντας στον κατηγορούμενο να τα βάλει μαζί του αντί με γυναίκες.

«Αν δεν επενέβαινε, θα με χτυπούσε ξανά. Έπαθα κάκωση στο χέρι και αντιμετωπίζω προβλήματα μέχρι σήμερα. Το ψυχικό τραύμα με ανάγκασε να παραιτηθώ λίγους μήνες αργότερα», κατέθεσε η γυναίκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: