Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με εξαφάνιση 39χρονου – Πριν ενάμισι χρόνο είχε εξαφανιστεί ο ανήλικος γιος του

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Νέα υπόθεση εξαφάνισης στη Θεσσαλονίκη. Οι τοπικές αρχές αναζητούν τον Σταμάτη Χατζηδημητρίου, 39 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού σημειώνει ότι τον Ιούνιο του 2021 είχε εξαφανιστεί ο ανήλικος γιος του 39χρονου, ο οποίος στη συνέχεια είχε βρεθεί σώος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε την Κυριακή (26.03.2023) από το Χαμόγελο του Παιδιού, μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής, 24 Μαρτίου, εξαφανίστηκε από την περιοχή του κέντρου Θεσσαλονίκης, ο Χατζηδημητρίου Σταμάτης, 39 ετών.

 


Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του  κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Να σημειωθεί ότι στις 2 Ιουνίου 2021 είχε ενεργοποιηθεί Amber Alert για τον ανήλικο γιο του 39χρονου, όπου το παιδί εντοπίστηκε άμεσα και ήταν καλά.

Ο Σταμάτης Χατζηδημητρίου έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μακριά καστανά μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινη αθλητική φόρμα και γκρι φούτερ. Έχει ένα τατουάζ «13.12.2006» στον αριστερό καρπό του χεριού του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: