Θεσσαλονίκη: Γιατρός σε νοσοκομείο ζητούσε φακελάκι ως 1.500 ευρώ από καρκινοπαθείς

Κοινοποίηση:
γιατρος

Καρκινοπαθείς έδιναν φακελάκια μέχρι και 1.500 ευρώ σε γιατρό του Θεαγένειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για να επισπευσθούν τα χειρουργεία τους.

Σήμερα Δευτέρα (2/10) ήταν προγραμματισμένη η δίκη του γιατρού και στο ακροατήριο συγκεντρώθηκαν τα θύματα και από την πλευρά τους η οργή ξεχείλιζε, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο γιατρός είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2019 με προσημειωμένα χαρτονομίσματα κι ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία γυναίκας ότι έδωσε χρήματα για να επισπευσθεί το χειρουργείο της.
Από την έρευνα που ακολούθησε από την Υπηρεσία Εσωτερικών υποθέσεων σωμάτων ασφαλείας Βόρειας Ελλάδας αποκαλύφτηκε ότι ο γιατρός είχε εισπράξει γρηγορόσημα μέχρι 1.500 ευρώ τουλάχιστον από 17 ασθενείς του.

Η δίκη αναβλήθηκε για τέταρτη φορά προκαλώντας τις αντιδράσεις των θυμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Για να αναβλήθηκε για 4η φορά η δίκη,μάλλον τον πάνε για αθώωση οι δικαστούληδες της πλάκας.Κι αυτοί τέτοιες πιανόλες είναι.Και 100 μάρτυρες κατηγορίας να βρεθούν,πάλι,δεν θα του κάνουν τίποτα,δικαιοσύνη για τον λούτσο

  2. αλλοι γιατροί ζητάνε φακελάκι κι αν οι γιατροί σκοτώνουν τους ασθενείς για τις συντάξεις έχουν δεν έχουν τίποτα τους καταστρέφουν τα νεφρά και το συκώτι όπως της μάνας μου πανάθεμά τον Ορθοπεδικός του νοσοκομείου το Νικόλαος κανταΐφι Και της συμμορίας του νοσοκομείο Πύργου μεγάλη πληγή έχω Στέφανε ο Θεός να σε γλιτώνει από νοσοκομεία πας υγιής και φεύγεις σε φέρετρο .

  3. Ἀπό τήν μία δωροδοκοῦν καί ἀπό τήν ἄλλοι ἀποκαλοῦνται καί θύματα. Τό ὃτι πλήρωναν γιά νά πάρουν τήν σειρά κάποιου ἄλλου πού δέν εἶχε νά πληρώσει, εἶναι ἔντιμο; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ εἶναι παράνομοι, πέρα ἀπό τήν πλευρά τῆς ἠθικῆς.

Comments are closed.