Θεσσαλονίκη: Ένταση πριν την παρέλαση για Κατσίφα – Πρέσπες – Αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν να συνεχίσουν την πορεία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία.

Ανήμερα της εθνικής μας επετείου, πραγματοποιείται και στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωση στη μνήμη του.

Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης και με ελληνικές σημαίες στα χέρια, ψάλλουν τον εθνικό ύμνο και φωνάζουν συνθήματα.

Όταν οι διαδηλωτές έφτασαν κοντά στο Makedonia Palace, οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν να συνεχίσουν την πορεία, ενώ το αίτημα τους ήταν να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο, χωρίς να εμποδίσουν ή να δημιουργήσουν πρόβλημα στην παρέλαση.

Για τους γονείς του, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έφυγε ποτέ από κοντά τους, όμως, εδώ και έναν χρόνο, ο Γιάννης και η Ευανθία Κατσίφα ζουν τον δικό τους Γολγοθά.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι περιμένει με αγωνία να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία από τις Αλβανικές Αρχές, προκειμένου να μάθει για ποιο λόγο προχώρησαν στη δολοφονία του γιου τους, επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κι οι λεοντόκαρδοι “μπατριώτες” φυσικά υπάκουσαν στις παραινέσεις των φίλων τους μπάτσων και πήγαν για μπύρα. Ωραία παράσταση.

  2. Η σαπίλα του κράτους εντοπίζεται σε 4 σημεία στους 301, στο δικαστικό, στην αστυνομία και στρατιωτική ηγεσία..χρυσοπληρωμένοι όλοι τους από τον ταλαίπωρο φορολογούμενο κάνουν ο ένας πλάτες και δουλίτσες μαζί…

Comments are closed.