Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν όχημα που ήταν φορτωμένο με έναν… τόνο υφάσματα

Κοινοποίηση:
720_662390_1ae7698332-98eef81ecc405645

Στη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών, ηλικίας 35, 40, 42 και 57 ετών, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος της Ασπροβάλτας. Οι τέσσερις άνδρες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων είχε κλαπεί από την περιοχή του Ωραιοκάστρου. ‘Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες έκλεψαν το προηγούμενο διάστημα το όχημα από το Ωραιόκαστρο ενώ ήταν φορτωμένο με περίπου ένα τόνο υφάσματα.

Επίσης, κατασχέθηκε από τις Αρχές το δεύτερο όχημα ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων, ενώ προέκυψε ότι σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμεί διάταξη του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ‘Αμφισσας, σύμφωνα με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του προς έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του επιβλήθηκε με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αστυνομικοί του Τμήματος μετανάστευσης της Διεύθυνσης αλλοδαπών συνέλαβαν 4 ημεδαπούς; γύφτους- σορυ ρομα ηθελα να γραψω- ότι συνέλαβαν που τα υφάσματα θα τα πουλούσαν με το μέτρο στις λαικες

Leave a Response