Θεσ/νικη: Την κλείνουν σε τρελάδικο! Στο Ψυχιατρείο η αυτοαποκαλούμενη «παρουσιάστρια» που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, για τις 12 Ιουνίου.

Με εντολή εισαγγελέα, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια οδηγείται αυτή την ώρα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του Εισαγγελέα.

Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης ο τελευταίος διατάξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο

Προηγουμένως, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή.

Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί, είπε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου.

Δείτε τις δηλώσεις της δικηγόρου:

grtimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Αν εχει και παιδι, ενας λογος παραπανω να κοψει τις π@παριες το νουμερο και να σοβαρευτει!!!!!! Εκτος και εχει….λασκαρει καποια βιδα, οποτε ο εισαγγελεας την εστειλε στο καταλληλο μερος!!!!!!!

  2. Και δικηγορικό τέχνασμα να μην είναι. Αφού είπε ότι σκέφτεται η μισή Ελλάδα είτε είναι λογική είτε είναι τρελλοί οι μισοί Έλληνες.

  3. Ρε παιδια άδικο ξε_αδικο η γυναίκα είναι για δεσιμο, τι να λέμε τώρα;

  4. Πως γινεται να ειναι παντου στο κεντρο οταν ειναι δημοσιο προσωπο εκει..ηταν οΤσιπλας..τωρα ο Σεριφης…αυτη ολη μερα βολτες κανει και ψαχνεται για μπελαδες ξσι αυτοπροβολη…και μετα σκεφτεται το παιδι της?

    1. ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΒΕΓΓΟ ΣΤΟ ΄΄ΔΟΚΤΩΡ ΖΙΒΕΓΓΟ΄΄ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ;;;;;;;;

  5. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΑ ΓΙΔΙΑ- ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ…..

  6. Το ανέκδοτο της χρονιάς το είπε η δικηγόρος της όταν είπε “ο εισαγγελέας ζήτησε την ακούσια νοσηλεία της στο εφημερεύον ψυχιατρικό νοσοκομείο”. Γιατί υπήρχε περίπτωση να είναι εκούσια η νοσηλεία της? Έχεις δει τρελό να σου λέει “κλείστε με στο τρελάδικο”? Όλους ακούσια τους κλείνουν στο τρελάδικο. Ποιος τρελός παραδέχεται ότι είναι τρελός και χρειάζεται νοσηλεία?

  7. τι λες μωρη μακακω???
    ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ το παιδιτης??
    αυτη γιατι δεν το …..σκεφτετε ???
    δεν μπορει να σκφτει ???
    εε τοτε σε καλο δρομο ειμαστε …..προς το τρελαδικο !!!!!!!!!

  8. Αντιπαθέστατος και ψώνιο ο συγκεκριμένος. Μετά τη στολή της πολιτικής προστασίας, βγήκε μετά της συζύγου του με μαγιό σε περιοδικό ποικίλης ύλης. Πιο υποκριτής δεν γίνεται….

  9. Ποιό τρελάδικο στο Γκουαντάναμο πρέπει να την κλείσουμε αυτήν την ψωνισμένη.Και επειδή είναι και Συριζέα να της βάλουμε για παρέα τον χοντρο-μιστερ-μπούτια Πινόκιο Αλέξη να της κάνει παρέα.

  10. Τόλμησε να πει στα ΜΜΕ ζωντανά στον αέρα πως ο Σκορδαλιάς και η συμμορία του εξισλαμίζουν τη χώρα. Βάλε και ότι ο “πολύ γκόμενος” που ζέχνει βαρβατίλα Σκορδαλιάς είδε το προφίλ του να τσαλακώνεται από το μπουγέλωμα, ε, και ξαφνικά ανακαλύψανε πως για ένα ποτήρι νερό, πρέπει μια μάνα να εγκλειστεί σε ψυχιατρείο…. Και εκεί θα τη καταστρέψουν εγκεφαλικά και κοινωνικά και επαγγελματικά. Κι όλα αυτά γιατί έφαγε ένα ποτήρι νερό ο σιχαμένος φασίστας.

  11. Εγκληματίες σε ρόλο θεού… νταβαντζιδες της Ελλαδος…πλησιαζει η ωρα σας!

  12. Η ελλαδα εινσι ενα απεραντο φρενοκομειο ειπε ο ανθελληνας μασωνος καραμαν.. αλης και τουρκοσπορος….παραυτα οφειλω να ομολογησω οτι ειχε δικαιο ο ανθελληνας….και αποτι λενε ηταν και μπινες εκανε παρεα με τον ιολα και ολα τα ρεμαλια τις γαλλιας ριψασπις πολεμησε την χουντα πινοντας καφε στο πυργο του αιφελ και ταηλισια παιδεια….

  13. Η συγκεκριμενη ειναι η 3η φορα που δημιουργει σκηνικο…για να αυτοπροβληθει.

  14. Oσο και να την κοροιδέψουν κάποιοι, είπε κατάμουτρα στον εισαγγελέα αυτά που όλοι σκούζουμε για τον ψευτο ιό.Οποιος τολμάει να πει την αλήθεια τον κλείνουν ψυχιατρείο.

  15. Τέτοιες εντολές έχει ο εισαγγελέας και αυτός πιόνι του συστήματος είναι.

  16. Η εισαγγελική παρέμβαση για το Ψυχιατρείο γίνεται ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο αποδεδειγμένος ασθενής δεν παίρνει την αγωγή του και υπάρχει κίνδυνος είτε αυτοκτονίας, είτε δολοφονίας, γενικά κάποιος σοβαρός λόγος. Όποιος βρίζει τους εισαγγελείς που μόνο δίκαιοι δεν είναι (παιδεραστές, κτηνοβάτες, ανώμαλοι κάθε είδους κυκλοφορούνε ελεύθεροι) θα μπαίνει στο Ψυχιατρείο; Ο εισαγγελέας είναι αρχίδι του κερατά όπως πολλοί του είδους του, ας έρθει να πιάσει και εμένα για να του πώ και την γνώμη μου για την μάνα του! Όλοι όσοι έχουν εξουσία την ψωνίζουν, την είδανε Καίσαρας και βάλε στο Ελλαδιστάν, δεν καταλαβαίνουν πως είναι ένας κοπανιστός αέρας με ημερομηνία λήξης. Ούτε για λίπασμα δεν θα κάνουν.

    1. apo tis liges fores mazi sou,Ntina.Oli afti theloun lintzarisma ke voidopoutsa gia na mathoun ti kourades ine.
      O Souris sostos me olous tous haraktirismous tou gia aftes tis kourades pou to pezoun Ellines.

  17. Όποιος αντιτάσσεται στην κυβέρνηση θα θεωρηθεί τρελός.. είναι τόσο λογικά τα μέτρα που παίρνει ο μάστερ Κούλη βρε τρελοκομεια

  18. Κλωτσιές στον Χαρδαλιά καί ας πάω καί δαφνη

Comments are closed.