“Θερμή” υποδοχή! Υγειονομικοί στην Θεσσαλονίκη έδειξαν την “αγάπη” τους στον Πλεύρη – Έντονες οι αποδοκιμασίες στον “άριστο” του Κούλη(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ekav1

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχθηκαν τον Υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη, υγειονομικοί που διαμαρτύρονται για τις αναστολές εργασίας ανεμβολίαστων συναδέλφων τους.

Οι ίδιοι βρέθηκαν έξω από τα γραφεία διοίκησης του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, εκεί όπου ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί ο υπουργός Υγείας. “Παραιτήσου”, φώναζαν οι υγειονομικοί που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο.

Ο Υπουργός Υγείας και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννη Κωτσιόπουλο, θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων καθώς και με τους Περιφερειάρχες και τους δημάρχους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με αντικείμενο τους πανδημικούς δείκτες που καταγράφονται στη Β. Ελλάδα, το ποσοστό των εμβολιασμών και τις ενέργειες που γίνονται για περαιτέρω αύξησή του καθώς και για την ετοιμότητα των υγειονομικών δομών.

ekav-3

Δείτε στο βίντεο του Thestival την άφιξη του κ. Πλεύρη:

thestival.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: