Θείος σε ανιψιό: “Θα σε βάλω στο χώμα…”!!!

Κοινοποίηση:
astynomia_vrady

Για εξύβριση και απειλή κατηγορείται ένας 71χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη, μετά από μήνυση του 32χρονου ανιψιού του, σε περιοχή του Δήμου Ν. Πηλίου.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, αλλά η δίκη αναβλήθηκε, λόγω απουσίας του μάρτυρα και προσδιορίστηκε για τις 11 Μαΐου, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να έβρισε και να απείλησε τον ανιψιό του, τον οποίο κατηγόρησε ότι του έκλεψε αρνιά, κατηγορία που ο 32χρονος αρνείται, κατέθεσε μήνυση κατά του ηλικιωμένου στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, με αποτέλεσμα ο 71χρονος να συλληφθεί, ενώ ο ίδιος, φέρεται να αρνείται ότι έβρισε και απείλησε τον ανιψιό του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου στην Αστυνομία, ο ίδιος βρισκόταν σε ένα δρόμο και βοσκούσε τα αρνιά του, όταν από ένα αγρόκτημα ξεπρόβαλε ο 71χρονος, ο οποίος χωρίς αιτία του επιτέθηκε και τον χτύπησε με τριχιά που δένει τον γάϊδαρό του, τον έβρισε και του είπε ότι θα τον βάλει στο χώμα…

Ο ανιψιός του δράστη δεν αντέδρασε στις απειλές του θείου του και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου. Μέχρι να γίνει η δίκη, ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος.

magnesianews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: