Θα τους τρελάνει όλους! Ο Μένιος Φουρθιώτης αποθεώνει τους υπουργούς και τους διοικούντες τον Κορυδαλλό! Ακούστε τα… γλοιώδη σχόλιά του (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
μενιος

Ο Μένιος Φουρθιώτης μίλησε σήμερα στη Ζήνα Κουτσελίνη για τα όσα κυκλοφόρησαν περί του ότι ζητάει να φύγει από τον Κορυδαλλό και ζήτησε να μεταφερθεί στο Δρομοκαϊτειο! Ο προφυλακισμένος πρώην μάνατζερ διευκρίνησε ότι “δεν θέλω να φύγω από εδώ. Θα σεβαστώ όποια απόφαση της Δικαιοσύνης”, αφού πρώτα έκανε την αγιογραφία των υφυπουργών Οικονόμου και Νικολάου, αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται στις φυλακές!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εκβίαζε κόσμο είναι πολύ πονηρός με μεγάλη κακία. Δεν έχει ψυχή.

  2. Αν ειναι δυνατον αυτος ο γλειφτης να το παιζει ΜΑΝΑΤΖΕΡ!. Βεβαια αυτος τη δουλεια του κανει, αυτοι ομως που τον ειχαν προσλαβει τι βιολι βαρανε.Σαπιλα σ ολο της το μεγαλειο

  3. Χχχααα κατάλαβε ότι πλέον ο τσαμπουκάς του δεν πουλάει και το γύρισε στο γλύψιμο, μπας και γλυτώσει.

  4. Να μου το θυμηθειτε οτι ο Μενιος συντομα θα τα καταφερει να βγει.Καθε τρεις και λιγο θα το παιζει τρελακιας και θα ζηταει να μεταφερθει στο Δρομοκαιτιο οποτε καποια στιγμη θα τα καταφερει.Αυτο φυσικα μπορει να περιλαμβανεται και σε συμφωνια με τα πολιτικα λαμογια με τα οποια ειχε νταλαβερι ο Μενιος.

  5. Τα σκατα οτι και να τα κανεις, σκατα παραμενουν.
    Τι απυθμενη αηδια και γλίτσα !!!

  6. Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΚΑΤΙΝΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥΤΣΕΛΙΝΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΝΤΑΚΦΕΙΣ

  7. Ουτε ζελε δε μπορουν να βαλουν απο το πολυ γλυψιμο.

  8. Το μεγάλο ζήτημα είναι ένα. Βγάζει καθόλου την περούκα στις φυλακές ή όχι; Έχει που έχει καμένο εγκέφαλο ο “παρουσιαστής”, με τόση ζέστη να φοράς και κολλημένη περούκα, γάμησε τα… Θα κάψει εντελώς φλάντζα.

  9. Το χειμώνα Ξεπαγιαζουν και το καλοκαίρι ψήνονται!!!! Μένιο είσαι γλίτσας

  10. Ντροπή στη συγκεκριμένη κυρία θα έλεγα εγώ που βγάζει τέτοιους στον αέρα και τους αφήνει να λένε ότι θέλουν.

Comments are closed.