Θα σκοτωθούν για λίγα ψωρο…likes! Απίστευτα τα όσα κάνουν για να ανεβάσουν βιντεάκια στο Tik Tok – Δείτε εικόνες

Κοινοποίηση:
1

Πριν απο τρία χρόνια νεαρός άντρας ανέβηκε στο γκρεμό, έβγαλε σέλφι και έφυγε στο κενό χάνοντας τη ζωή του


Ακόμη και η δημοφιλής εφαρμογή Tik Tok έχει γεμίσει τις τελευταίες ημέρες από βίντεο που ανεβάζουν οι τουρίστες που στέκονται μια ανάσα από τον γκρεμό με θέα που μεταφορικά και κυριολεκτικά σκοτώνει.

Τα δυστυχήματα που έχουν συμβεί στο συγκεκριμένο σημείο είναι ουκ ολίγα, όμως οι τουρίστες δεν πτοούνται και συνεχίζουν να συνωστίζονται ο ένας πίσω από τον άλλον περιμένοντας υπομονετικά για να έρθει η σειρά τους.

Screenshot_20200903_190926_com_whatsapp
Screenshot_20200903_190956

Η μαγευτική παραλία της Ζακύνθου αποτελεί σήμα κατατεθέν όχι μόνο του νησιού, αλλά και της χώρας μας, με αποτέλεσμα να είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να έχουν ως ανάμνηση μια φωτογραφία από το περίφημο Ναυάγιο, αδιαφορώντας ωστόσο για τους κινδύνους που εγκυμονεί ένα απλό παραπάτημα.

Πριν απο τρία χρόνια περίπου ένας νεαρός άνδρας, ανέβηκε στο γκρεμό, έβγαλε σέλφι και έφυγε στο κενό κάτω από ανεξήγητες συνθήκες χάνοντας τη ζωή του. Τον Ιούνιο του 2017, ένα 22χρονο κορίτσι από την Κούβα επιχείρησε να κάνει ακριβώς το ίδιο. Στάθηκε στην άκρη του γκρεμού, ακριβώς πάνω από το σημείο που βρίσκεται το ναυαγισμένο σκαρί της παραλίας, όταν έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Φέτος η μόδα με τις σέλφι έχει αλλάξει. Στους χρήστες των σόσιαλ μίντια και δη σε αυτούς που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Tik Tok δεν αρκεί μόνο μια σέλφι αλλά βίντεο μερικών δευτερολέπτων επιζητώντας όσο τον δυνατόν περισσότερα likes. Χρόνος αρκετός για να αποβεί μοιραία η παραμικρή αδέξια κίνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αν είναι έτσι οι άντρες το 2020 κλαφτα Χαράλαμπε.

  2. Ο δυτικός πολιτισμός στην μέγιστη παρακμή του.

  3. Αυτό που είδα φέτος με απογοήτευσε τελείως για τη νέα γενιά όπως λέμε. Και δε μιλάω για 15χρονα αλλά για γάιδαρους 30φευγα και κάτι τσολιά κοντά στα 30 που όλη η έννοια τους ήταν να βγάλουν σελφι αλλάζοντας ανα δευτερόλεπτο στάση, χέρι, ποδι, δάχτυλο και δε ξέρω κιεγω τι. Να είσαι σε τοπίο που κόβει την ανάσα με κρυστάλλινα νερά που άλλοι στο κόσμο ούτε στα όνειρα τους δεν μπορούν να δουν και εμείς ταχουμε μέσα στα πόδια μας, και αντί να το χαρούν και να το απολαυσουν όλη την ώρα στηνοντουσαν για φώτο μοστραρωντας τους πισινους τους και τα τατου και ρε φίλε το κάναν και οι άντρες. Χώρια που μας ζάλισαν με τα σουρτα φερτα μπροστά μας ψάχνωντας το σημείο που θα εδειχνε την παραλία ερημική όταν στην πραγματικότητα γινόταν της πτνας. Αυτά τα μαιμουδιστικα βγάζουν και ζουν μόνο από τα ποσά λαικ θα πάρουν. Καλά εχασα πάσα ιδεα.

Comments are closed.