«Θα σας τσακίσουν»! «ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ» ξανά ο Έλον Μασκ, δύσκολες μέρες για τους ανθρώπους!

Κοινοποίηση:
1

Σε βίντεο που κυκλοφορεί, ο διεθνιστής Έλον Μασκ, προειδοποιεί για την μεγαλύτερη υπαρξιακή απειλή του 21ου αιώνα, όπως την ονομάζει.

Υπογραμμίζει μερικούς από τους πιθανούς κινδύνους της Τεχνητής Νοημοσύνης και πώς η πρόοδός της θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια Αποκάλυψη, όπως χαρακτηριστικά γράφεται στο κανάλι «Elon Musk Zone»

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί θεμελιώδη κίνδυνο για την ύπαρξη του ανθρώπινου πολιτισμού.

Θα σας τσακίσουν.

Κατά τη γνώμη μου, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε ως πολιτισμός,- είναι η τεχνητή νοημοσύνη.

Θα είναι σίγουρα εκτός του ανθρώπινου ελέγχου.

Τα ρομπότ θα μπορούν να κάνουν τα πάντα καλύτερα από εμάς.

Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν ακριβώς πόσο γρήγορα  προχωρά η νοημοσύνη μηχανών. Είναι πολύ πιο γρήγορη από ό,τι σχεδόν κανείς αντιλαμβάνεται.

Εάν δεν μπορείς να το νικήσεις, συνδέσου μαζί του (σ.σ. έτσι ώστε να μπορεί να σε… ελέγχει;;;).

Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος δεν είναι ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα αναπτύξει την δική της βούληση αλλά, ότι θα ακολουθήσει την θέληση των ανθρώπων (;;;) που θα ρυθμίζουν την βέλτιστη λειτουργία της (σ.σ. ποιοι ακριβώς θα είναι αυτοί;;;).

Πιθανώς, η σούπερ ψηφιακή νοημοσύνη θα καταφέρει να μας ξεπεράσει με κάθε τρόπο, και σύντομα θα είναι σε θέση να προσομοιώσει αυτό που θεωρούμε  συνείδηση, έτσι ώστε στην συμφωνία, να μην μπορούμε να διακρίνουμε την διαφορά (σ.σ. το είχε πει και ο Βενιζέλος για την συμφωνία – ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ).

Στην πραγματικότητα, θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο.

Εάν η ΑΙ έχει στόχο, και η ανθρωπότητα απλώς τυχαίνει να είναι εμπόδιο, θα καταστρέψει την ανθρωπότητα ως  αυτονόητο, χωρίς καν να το σκεφτεί. Χωρίς δύσκολους συναισθηματισμούς.

Είναι σαν να φτιάχνουμε δρόμο και ένας λόφος μυρμηγκιών τυχαίνει να βρεθεί στο δρόμο.

Πιστεύω ότι θα πρέπει πραγματικά, είτε να συγχωνευτούμε με την ΑΙ (σ.σ. το πρόβλημα και η λύση), είτε να μείνουμε πίσω. Εάν δεν μπορείτε να το νικήσετε, συνδεθείτε μαζί του!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μα ο ιδιος δεν ειναι ανθρωπος .Δεν ξερω τι ειναι αλλα δεν ανηκει στην ανθρωπινη φυλη. Για αυτο μιλαει και σε τριτο προσωπο πολλες φορες. Ο ιδιος δεν βρισκεται μεσα σε αυτο.

Comments are closed.