Θα μας τρελάνετε κι άλλο; “Ακατάλληλη η απαγόρευση από τις 18:00” λέει τώρα ο Εξαδάχτυλος!

Κοινοποίηση:
απαγόρευση κυκλοφορίας

Ακατάλληλο είναι το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 18:00 στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα GRTimes.gr ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τον κορονοϊό του Υπουργείου Υγείας, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Όπως εξηγεί, πιέζονται οι δραστηριότητες και δημιουργείται περισσότερος συνωστισμός. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μέτρο πάρθηκε για πρώτη φορά πέρυσι τον Μάρτιο, σε συγκεκριμένα χωριά της Ξάνθης, τα οποία παρουσίασαν επικίνδυνη αύξηση του ιικού φορτίου.

«Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00, είχε μία λογική σε μικρούς οικισμούς και ιδιαίτερα σε αγροτικές περιοχές, όπου οι άνθρωποι εργάζονται το πρωί στα χωράφια τους και επιλέγουν τις απογευματινές ώρες για να ανταλλάσσουν επισκέψεις. Στα μεγάλα αστικά κέντρα βλέπουμε ότι συμπιέζει τους ανθρώπους. Βλέπουμε για παράδειγμα ότι πιέζονται τα ραντεβού στα ιατρεία της Πάτρας, διότι όλοι προσπαθούν να εξυπηρετηθούν πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας», διαπιστώνει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο, το ίδιο ισχύει και για την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα, καθώς παρατηρείται μεγαλύτερος συνωστισμός σε μέρη όπως η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και σε σούπερ μάρκετ τις επιτρεπόμενες ώρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μου είναι αδιάφορο τι λένε οι “ειδικοί” και οι “επιστήμονες” κάνω ο,τι θέλω και πάω όπου θέλω.

  2. ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΤΕΣ ,ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΦΤΕΡΑ ,ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΕ

  3. ΑΦΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Κ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΕΞΩ Κ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ

Leave a Response