“Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε…”: Η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που συγκλονίζει

Κοινοποίηση:
ellada_profiteia_xreos

Έχετε διαβάσει τη συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που αναφέρεται στην Ελλάδα και στο χρέος της;

200 χρόνια πριν ο Εθναπόστολος του Γένους, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που ανέστησε Πίστη και Πατρίδα στις ψυχές των Σκλάβων, μας αποκάλυψε με τη Χάρη του Θεού, ότι δε θα πληρωθεί το δυσβάσταχτο και εν πολλοίς κατασκευασμένο και παράνομο Ελληνικό “χρέος”, το…. οποίο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρήμα, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, που αλλοίωσε το λαό μας, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ίδια την υπόστασή του!

Προφητεία: Διαβάστε παρακάτω τα λόγια του αυτούσια

“Θα σας ρίξουν παρά πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν”! (σ.σ. παράς είναι το χρήμα)

“Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν”!
Και αναφέρει επίσης σχετικά:

“Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα”!
“Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. ΔΕΝ θα προφθάσουν όμως”! ΝΑΙ, χάρη στην Πρόνοια του Θεού, ΔΕΝ θα προφθάσουν!
“Μην ανησυχείτε για αυτό το “χρέος” λοιπόν, αλλά κοιτάξτε μονάχα το ένα και αληθινό ΧΡΕΟΣ που έχουμε στον Χριστό, την Παναγιά και τους Αγίους μας που δεν σταματούν να πρεσβεύουν και την Πατρίδα μας!

Οι σκοτεινές δυνάμεις, πάνε να καταπιούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας και…. ήδη πανηγυρίζουν την μεγάλη επιτυχία τους… Μα ΔΕΝ θα προφθάσουν… Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θα κοιμηθούμε μικρό κράτος και θα ξυπνήσουμε και πάλι Αυτοκρατορία!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

 1. Παιδιά, μπορείτε να σταματήσετε να είστε τόσο τυφλοί; Το ότι δεν έχουν γίνει όλα ακόμα δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν ποτέ. Υπομονή και πίστη θέλει και θα το δείτε και μόνοι σας ότι για τον Θεό, όλα είναι δυνατά

 2. Καλός ο Άγιος , δεν λέω , αλλά το ότι καθυστερεί η προφητεία του να επαληθευτεί εδώ και καμιά διακοσαριά χρόνια, πρέπει να μας κάνει λίγο επιφυλακτικούς. .Εγώ προφήτης δεν είμαι αλλά θα σας κάνω μια προφητεία. Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε καταχρεωμένοι.. Αυτό λέει η στυγνή πραγματικότητα.. και όλα τ άλλα είναι όνειρα θερινής νυκτός..

 3. Κοιμηθήκαμε χρεωμένοι και ξυπνήσαμε πάλι χρεωμένοι και μάλιστα να ταιζουμε κι ένα σωρό λαθρογύφτους .
  Μάλλον η προφητεία κάπου σκαλωσε.

 4. Παντως προς το παρον μας εχουν παρει και το σωβρακο αρα μαλλον δεν τα ειδε καλα ο Αγιος.

 5. Πες τα ρε ΝΟΤΙΕ, μαζί σου είμαστε, κι ας κάνουν πως δεν ακούν και δεν καταλαβαίνουν.
  ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ…

 6. ῾κατασκευασμένο και παράνομο Ελληνικό χρέος το οποίο δημιουργήθηκε ρίχνοντας μας χρήμα, μέσω ΕΟΚ/EE, που αλλοίωσε το λαό μας, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ίδια την υπόστασή του῾

  Αυτά ακριβώς γράφετε στο άρθρο σας! Με μία πρώτη ανάγνωση κάποιος και θεωρώντας ότι έχει ελάχιστη αξιοπρέπεια, δεν μπορεί παρά να βάλει τα κλάματα από τα γέλια. Ερώτηση προς τον αρθρογράφο.

  Πότε ο νεοέλληνας, στην πλειοψηφία του, είχε αξίες, στέρεα υπόσταση και σεβάστηκε τις αξίες, για τις οποίες χύθηκε γνήσιο Ελληνικό αίμα κατά την διάρκεια όλων των πολέμων που έδωσε το γένος των αληθινών Ελλήνων:::::

  Σας ξενίζει το γεγονός ότι έφτασε η κατάντια σε αυτό το σημείο::: Μάλλον, θα είστε και εσείς άξιο τέκνο αυτών των παραδόσεων. Θεωρώ ότι κάπου θα έχετε ακούσει για τον στοχαστή και συγγραφέα Σαράντο Καργάκο. Εάν όχι, λυπάμαι γιατί τα λόγια του σας πέρασαν απαρατήρητα ή ίσως σας ενόχλησαν κιόλας. Εάν ναι και δεν κάνατε τίποτα για να προλάβετε τον εξευτελισμό τότε, σας μέμφομαι για την γνήσια νεοελληνική κουλτούρα σας!

  Συμπέρασμα. Ο κάθε λαός έχει τους ταγούς που του αξίζει και εισπράτει ακριβώς αυτό που του αξίζει!!

  1. Τι λε ρε μεγαλε συγγραφεα στοχαστη ,ασε ρε της μαλαγανιες και γραφε με το ονομα σου,τι γραφεις με ψευδωνυμα και δινεις επαινους στον εαυτο σου;;

Leave a Response