«Θα εμβολιάσουμε ΟΛΑ τα παιδιά»! Το «σατανικό» γέλιο της κας Μπάιντεν ΠΟΥ AΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
image-72

Τι κι αν ο Dr Anthony Fauci αναγκάστηκε να γυρίσει αυτά που έλεγε για τον κορωνοϊό ότι τελικά μάλλον είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα και όσοι το έλεγαν πριν δεν είναι συνωμοσιολόγοι.

Εξακολουθούν να μεταδίδουν παγκοσμίως τις «συμβουλές» του!

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο CNN, όπου ήταν καλεσμένος, κατά έναν περίεργο τρόπο, ΜΑΖΙ με την σύζυγο του διεθνιστή Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπαίντεν (ενώ είναι φιλόλογος της Αγγλικής Γλώσσας), αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών και με μία φράση, η οποία προκάλεσε το… «σατανικό» χαμόγελο« της κας Μπάιντεν, αποκάλυψε πως «πλησιάζουμε στο σημείο που θα εμβολιάσουμε όλα τα παιδιά».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτή την στιγμή κάνουμε τώρα μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μελέτες που εξετάζουν αυτό που αποκαλούμε από-κλιμάκωση ηλικίας! Παιδιά από 12 έως 9 ετών και στην συνέχεια 9 έως 6 ετών, 6 έως 2 ετών. Ελπίζουμε ότι καθώς πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του έτους, θα μπορούμε να εμβολιάσουμε παιδιά όλων ηλικιών.

Κοντεύουμε να το καταφέρουμε», είπε ο Fauci με την «πρώτη κυρία» του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ να χαμογελά και ενώ ακούγεται ξανά με χαρά η φράση «Κοντεύουμε να το καταφέρουμε».

Δείτε:


el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer κάνει δοκιμαστικά πειράματα μέ πολύ μικρά παιδιά.Εμβολιάζει παιδιά από 2 μέχρι 11 χρόνων.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.