Θα εμβολιάσουμε ΟΛΑ τα παιδιά! Το «σατανικό» γέλιο της κας Μπάιντεν θα γίνει VIRAL – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
image-72

Τι δουλεία είχε να εμφανιστεί στο πλάι του Φάουτσι σε συνέντευξη στο CNN;;;

Τι κι αν ο Dr Anthony Fauci αναγκάστηκε να γυρίσει αυτά που έλεγε για τον κορωνοϊό ότι τελικά μάλλον είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα και όσοι το έλεγαν πριν δεν είναι συνωμοσιολόγοι

Εξακολουθούν να μεταδίδουν παγκοσμίως τις «συμβουλές» του!

 Σε πρόσφατη συνέντευξη στο CNN, όπου ήταν καλεσμένος, κατά έναν περίεργο τρόπο, ΜΑΖΙ με την σύζυγο του διεθνιστή Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπαίντεν (ενώ είναι φιλόλογος της Αγγλικής Γλώσσας), αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών και με μία φράση, η οποία προκάλεσε το… «σατανικό» χαμόγελο« της κας Μπάιντεν, αποκάλυψε πως «πλησιάζουμε στο σημείο που θα εμβολιάσουμε όλα τα παιδιά».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτή την στιγμή κάνουμε τώρα μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μελέτες που εξετάζουν αυτό που αποκαλούμε από-κλιμάκωση ηλικίας! Παιδιά από 12 έως 9 ετών και στην συνέχεια 9 έως 6 ετών, 6 έως 2 ετών. Ελπίζουμε ότι καθώς πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του έτους, θα μπορούμε να εμβολιάσουμε παιδιά όλων ηλικιών.

Κοντεύουμε να το καταφέρουμε», είπε ο Fauci με την «πρώτη κυρία» του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ να χαμογελά και ενώ ακούγεται ξανά με χαρά η φράση «Κοντεύουμε να το καταφέρουμε».

Δείτε:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτός είναι σαν τυφλός, έχεις την αίσθηση ότι δεν βλέπει. Μάλλον θα τυφλωθεί σε μεγαλύτερη ηλικία!

  2. ελάτε να ακουμπήσετε τα παιδιά μας,και συγκεκριμένα τα δικά μου. ός εδώ … αν δεν ξέρετε τι σημαίνει όρια διότι με τα πρόβατα που έχετε βρει τα έχετε ξεπεράσει, σας λέω εγώ ένας θνητός ελάτε να δοκιμάσετε στα παιδιά μου.. θα δείτε για τα καλά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

  3. Δύο κωλόγεροι με το ένα πόδι στο τάφο γελάνε σατανικά. Τι άλλο θέλουμε να καταλάβουμε ότι θέλουν να εκδικηθούν τα παιδιά επειδή έχουν τη ζωή μπροστά τους ενώ αυτοί είναι σχεδόν με τα δύο πόδια στο τάφο.
    Τέτοιες αποφάσεις πρέπει να παίρνονται από νέους ανθρώπου και όχι γεροντάκια λίγο πριν τινάξουν τα πέταλα.

  4. Κάποτε ο μεγάλος Παύλος Σιδηρόπουλος τραγουδούσε το Κάποτε θα ‘ρθουν. “Κάποτε θα ‘ρθουν γνωστικοί λογάδες και γραμματικοί για να σε πείσουν, έχε το νου σου στο παιδί κλείσε την πόρτα με κλειδί
    θα σε πουλήσουν.” Οι ταλαντούχοι άνθρωποι βλέπουν μπροστά, έχουν χάρισμα απο τον Θεό.

Leave a Response