“Θα είναι μεγάλο “χτύπημα” για τον τόπο μας”! “Γροθιά” στην ξεπουλημένη ΝΔ το πατριωτικό μήνυμα του Ρένου Χαραλαμπίδη για τον Έβρο: “Όχι στα ΗΟΤ SPOT”

Κοινοποίηση:
Image2 (8)

Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι τέτοιοι καλλιτέχνες να βγαίνουν μπροστά και να στέλνουν τέτοια μηνύματα..

Οι δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού Ρένου Χαραλαμπίδη για τον Έβρο και τα HOT SPOT που στα μουλωχτά εν μέσω καραντίνας  ετοιμάζονται…

“Ο Έβρος τα τελευταία χρόνια περνάει πολύ μεγάλες δυσκολίες, δεν πρέπει να επιτρέψουμε τα πράγματα να γίνουν χειρότερα, Θα είναι ένα πολύ μεγάλο “χτύπημα” για τον τόπο μας..

Παρακολουθήστε το μήνυμα του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. Φαντάσου να έχεις από μπρος σου τον Τούρκο με τα τεθωρακισμένα και από πίσω τον Σομαλό, τον Πακιστανό και τον τζιχαντιστή Τουρκομάνο-Σύριο με καλάσνικοφ και ματσέτες!!!!

 2. Η εντολή εδόθη από Μπιλντεμπεργκ μεριά,είσαστε ανοργάνωτες μονάδες οπότε σκάσετε και βλέπετε από το παραθυράκι της τουαλέτας του σπιτιού σας πως αλλάζει ο κόσμος.
  Μόλις σας δοθεί το σήμα με τον ερχομό του εξ/εξ/εξ παλαμάκια δυνατά να ακουστουνε σε όλο τον ντουνιά.
  Σας λυπάμαι.

 3. Ο Κουτνατζής που είναι ΓΓ της κυβέρνησης της ΝΔ είναι καθηγητής στο ΔΠΘ. Δεν μπορεί ως -δήθεν-φιλόπατρις να βγει μπροστά να το μπλοκάρει; Καρεκλοκένταυροι όλοι τους πια;

 4. Ρενο τι έγινε;Έχεις κάποιο παράπονο από το κόμμα σου;Νομίζω νεοδημοκρατης εισαι

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΔΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

 5. Βγείτε τώρα πουτάνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καί καταγγείλτε τον άνθρωπο αυτόν γιά φασισμό.

 6. Δεν πειράζει, οι ΕΛΛΗΝΕΣ Ακρίτες του Έβρου θα έχουν οριοθετημένους στόχους για σκοποβολή.
  Εθνοφρουροί, εμπρός για βολές.

Leave a Response