“Θα βγούμε στη ζητιανιά”! Κραυγή αγωνίας από Κρήτη μέχρι Έβρο! Πρέπει να ζήσουμε, λένε πασίγνωστοι τραγουδιστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1
Κάνουμε φθηνή διασκέδαση, την οποία κόβουν από τον Έλληνα της επαρχίας

«Όλοι εμείς μένουμε άνεργοι»!

Αυτό ανέφερα η Γιώτα Γρίβα, η οποία μίλησε μαζί με τον Γιάννη Καψάλη στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».

«Δεν γίνεται όλοι να δουλέψουμε», τους απάντησε ο δημοσιογράφος, δίνοντας βάρος στην υγεία.

«Ποια θα είναι η λύση για τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που δουλεύουν στα πανηγύρια;», αναρωτήθηκαν οι δύο καλλιτέχνες, με τον κ. Καψάλη να υπογραμμίζει πως «κόβουν στον Έλληνα της επαρχίας την φθηνή διασκέδαση».

Προβληματισμός επικρατεί και σε καλλιτέχνες άλλων περιοχών, όπως στην Κρήτη ή στην Βόρεια Ελλάδα (ποντιακή μουσική), οι οποίοι δεν ξέρουν τι μέλλει φαίνεσθαι.

«Ο δικός μας ο κλάδος πλήττεται περισσότερο από όλους» ανέφερε οι δύο καλλιτέχνες και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αλλά και εκεί οι δημοσιογράφοι επέμεναν πως οι συνθήκες αυτό απαιτούν, καθώς η κατάσταση στα πανηγύρια είναι ανεξέλεγκτη.

«Για όλα φταίνε τα πανηγύρια; Τι θα γίνει που αργότερα οι καλλιτέχνες θα βγαίνουν για ζητιανιά;», ανταπάντησε ο κ. Καψάλης.

Σημειώνεται πως τα πανηγύρια έχουν απαγορευθεί μέχρις το τέλος Ιουλίου, ενώ δεν αποκλείεται η απαγόρευση να επεκταθεί και τον Αύγουστο, κάτι που θα επιφέρει τεράστιο πλήγμα, ειδικά τον 15αυγουστο, όπου τα πανηγύρια φθάνουν

Σχολιάζοντας την απαγόρευση των πανηγυριών, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ανέφερε ότι τον ανησυχούν πιο πολύ τα πανηγύρια, παρά οι τουρίστες απο το εξωτερικό, καθώς όπως εξήγησε αν τηρούνται τα μέτρα υγιεινής και κοινωνικής απόστασης δεν κινδυνεύουμε απο τον τουρίστα, ενώ στα πανηγύρια είναι πιο ευκολη η μετάδοση του ιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ποια κατάσταση το απαιτεί; Του κοροιδοιου; Γεμάτες οι εντατικές με τα άδεια κρεβάτια ε;;;; Μπεεε γίδια μπεεεε!!!!!!!!!!!!

  2. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ , ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Να πάτε να δουλέψετε στην Εβροπη , μετανάστες , για να μάθετε να ψηφίζετε σωστά .
    Εδώ μας φεύγουν οι καλύτεροι επιστήμονες , θα μας νοιάζει τώρα για τους διασκεδαστές και τους θεατρίνους…..;;;;;;;;;;

  4. ο χορτατος κ πολυεκατομυριουχος κου-λιν παιδι του σορος κ ξαδελφος του γκειτς δεν μασαει απο την φτωχεια σας κ αμα λαχει να ουμε σας πεταει κανενα 800ρι για 7 μηνες κ μισο κορονοιο για αλλους 7

  5. Να σας δώσει ο ρογκακος και ο όμιλος Αντεννα… Τόσα πήρανε από το μένουμε σπίτι…

Comments are closed.