Θα ήταν κωμικό αν δεν ήταν τραγικό! «Θα καταπίνεις 2 κουκούτσια κεράσια την ημέρα»! Στη δημοσιότητα οι συνταγές που έδινε ο “ψευτογιατρός” στους βαριά ασθενείς του (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Χωρίς ποριο το θράσος τυ ψευτογιατρού, όπως φαίνεται από τις χειρόγραφες συνταγές και το διατροφολόγιο που μοίραζε στους ασθενείς – Πώς έφτιαχνε τον τιμοκατάλογο με τα βότανα – Τι… οράματα έλεγε πως έβλεπε


Τα χειρόγραφα σημειώματα που έδινε στους ασθενείς του ο ψευτογιατρός έφερε σήμερα στη δημοσιότητα το Star.

Όπως έχει φανεί και προηγουμένως, το θράσος του δεν είχε όριο, καθώς προέτρεπε βαριά ασθενείς… να καταπίνουν κουκούτσια από κεράσια προκειμένου να γίνουν καλά.

Ο ψευτογιατρός, απευθυνόμενος στους ασθενείς του, εκτός από ιατρικές συμβουλές, δίνει και συμβουλές διατροφής με ανάλατα αμύγδαλα, πράσινες και κόκκινες πιπεριές. Αυτό που, μάλιστα, προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι ότι έγραφε σε ασθενή του: «Κάθε ημέρα θα καταπιείς και 2 κουκούτσια κεράσια».

syntagi1

Ο τιμοκατάλογος

Ο ψευτογιατρός κρατούσε αναλυτικές σημειώσεις για τα χάπια και τα βότανα που έδινε στους ανυποψίαστους ασθενείς, αλλά και τα ποσά που εισέπραττε. Ότι έδινε το έδινε με το αζημίωτο, κάτι που αποδεικνύεται από σημείωμα – ντοκουμέντο, στο οποίο φσαίνεται πως είχε συγκεκριμένη τιμή για κάθε βότανο και έλαιο έγραφε τα γραμμάρια, τα πολλαπλασίαζε ανάλογα με το πόσα σακουλάκια ή μπουκαλάκια έδινε και έβγαζε την τελική τιμή.

timokatalogos

Συνταγές πάνω σε ιατρικά σημειώματα κλινικών

Για να πείσει τους ασθενείς του ότι είναι γιατρός, έδινε συνταγές γράφοντας πάνω σε ιατρικά σημειώματα από διάφορες κλινικές. Εκεί, χορηγούσε από συμπληρώματα διατροφής μέχρι σκόρδα, χωρίς να περιορίζεται μόνο στα χειρόγραφα. Επιπλέον, έστελνε ασθενείς για εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα, ενώ οι καταθέσεις μαρτύρων γκρεμίζουν το αφήγημα του ότι έδινε μόνο βότανα στα ανυποψίαστα θύματά του.

syntagi2

Έλεγε στους γονείς ασθενούς… ότι έβλεπε «όραμα την Παναγία»

O ψευτογιατρός είχε πείσει, σύμφωνα με τις καταθέσεις, τους γονείς του 16χρονου από τις Σέρρες να σταματήσει τις ιατρικές θεραπείες του. Έφθασε στο σημείο να του δώσει διαιτολόγιο με μία σειρά από βότανα. Το παιδί κινδύνευε και εκείνος επέμενε ότι θα υπάρχει πλήρης ίαση. Σε μία άλλη μητέρα 23χρονης, που έπασχε από σοβαρή ασθένεια συστήθηκε ως γιατρός από την Ελβετία και της έλεγε ότι είδε «όραμα την Παναγία».

«Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες ο Κόντος μου έλεγε ότι το παιδί μου θα βελτιωθεί πάρα πολύ. Άρχισε να μου λέει για ένα θαύμα που αφορούσε ένα ετοιμοθάνατο παιδί. Όλοι περίμεναν ότι δεν θα ζούσε, αλλά είδε όραμα την Παναγία και το παιδί έγινε καλά. Ο Κοντός μου είπε ότι θα πάρει αίμα της κόρης μου για να κάνει μοριακές αναλύσεις» ισχυρίστηκε η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει δεκάδες μάρτυρες. Κάθε κατάθεση αποκαλύπτει και την απίστευτη δράση του γιατρού που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν υπολόγισε την ανθρώπινη ζωή ακόμα και μικρών παιδιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Όχι κεράσια αλλά κουκούτσια βερικοκων που περιέχουν την πιο αντικαρκινικη ουσία του πλανήτη. Απλά θέλει προσοχή γιατί μεγάλη δόση γίνεται τοξική, δηλητήριο. Ψάξτε το και θα δείτε ότι ο απατεώνας είχε δίκιο. Ηξερε, λοιπόν, τι έδινε.το είχε ψάξει. Όχι ότι επιτρεπόταν ο, τι έκανε. Ισόβια πρέπει να φαει ο τύπος.

    1. ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ. ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΚΡΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΥΑΝΙΟ (ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΑ) ΣΠΑΕΙ ΤΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΟΝΤΑ ΠΙΟ ΑΔΗΦΑΓΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ. ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΑ ΣΑΚΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ. ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΩΜΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΜΙΣΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ. ΟΧΙ ΤΑ ΣΤΕΓΝΑ ΕΙΔΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΟΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΟΜΑΣΤΟΥΡΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΤΗΝ ΩΦΕΛΙΜΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

      1. Ποιος ξερει. Υποτίθεται διαλύουν την καρκινικη μεμβράνη. Άρα ήδη νοσεις. Για προληψη αυτό που ακούγαμε από μικρά. Ζεστό νεράκι με μισό λεμόνι το πρωί με άδειο στομάχι. Καφέ και πρωινό μετά από μισή ώρα. Άσε γιατί την έχουμε πάθει στην οικογενεια και καταλαβαίνω πως την πάτησαν από τον απατεώνα οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους. Καλά.λεει ο πρώτος. Πονηρός ο βλάχος το χε ψάξει. Ισόβια μεσα

Leave a Response