“Θαυμάστε την…αδέκαστη Δικαιοσύνη” – Στο εδώλιο εκ νέου ο Μητροπολίτης Νεκτάριος

Κοινοποίηση:
1

Στο εδώλιο εκ νέου ο Μητροπολίτης Νεκτάριος μετά την έφεση του εισαγγελέα Λαμπρίδη


Έφεση κατέθεσε σήμερα Πέμπτη, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κερκύρας, Δ. Λαμπρίδης, κατά της απόφασης του μονομελούς Πρωτοδικείου, με την οποία αθωώθηκε ο Μητροπολίτης Νεκτάριος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε (στο enimerosi.com) ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, η έφεση αφορά στην υπόθεση παραβίασης των περιοριστικών μέτρων, την Κυριακή των Βαΐων στον ναό του Αγ. Σπυρίδωνος.

Κατατέθηκε τόσο για λόγους ουσίας της υπόθεσης όσο και για νομικούς λόγους, χωρίς να θελήσει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι κι αλλιώς με δεδομένη την εικαζόμενη εμπλοκή βαρέων ονομάτων της νομικής και της δικαιοσύνης στην υπόθεση, αποκτάει πέραν του τοπικού, ευρύτερη σημασία για την λειτουργία των δημοσίων πραγμάτων στη Χώρα. Και έτσι αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον η εκ νέου εκδίκαση της.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας στη δίκη, ήταν η ενοχή του Μητροπολίτη και η αναγνώριση ελαφρυντικών. Η δίκη θα επαναληφθεί, αυτή τη φορά σε δεύτερο βαθμό. Τόσο η Μητρόπολη όσο και ο συνήγορος υπεράσπισης του Μητροπολίτη στη δίκη αυτή, Γ. Κοντός δήλωσαν άγνοια για την εξέλιξη και πάντως επιφυλακτικοί να προβούν σε κάποιες δηλώσεις. Αναμένεται, ίσως την Παρασκευή, η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

ΠΗΓΗ:Corfu Κέρκυρα New

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Περιμένω μέ ανυπομονησία νά δώ πότε θά βάλουν έναν ομόθρησκό τους έναν ιμάμη στό ειδώλειο.
    Γιάννης Λάκων

  2. Και τον Άγιο Νεκτάριο τον κυνηγούσε λυσσαλέα ένας εισαγγελέας. Είχε πολύ κακό τέλος.
    Και τον Μητροπολίτη Κερκύρας τον λένε Νεκτάριο. Μήπως ο εισαγγελέας πρέπει να αρχίσει να διαβάζει και τίποτα άλλο πέραν των νομικών κειμένων;;; Για το καλό του.

  3. Τι εγινε ρε παιδΓΙα δεν σας αρεσει η δημοκρατια και η δικαιοσυνη που νικησε πριν 3 εβδομαδες; τωρα αρχιζουν τα ωραια

Leave a Response