Θήβα: Συνέλαβαν 14 λ@θρομετανάστες με λοστούς, σουγιάδες και ναρκωτικά!

Κοινοποίηση:
lostoi-se-trapezi-3-12-2019

Προσαγωγές και συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, στη Θήβα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, που έγινε τη Δευτέρα στη δομή, ελέγχθησαν 98 άνθρωποι, έγιναν 24 προσαγωγές και από αυτές οι 14 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πρόκειται για αλλοδαπούς από 18 έως 47 ετών. Επιπλέον, κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν λοστοί, σουγιάδες, ένα κατσαβίδι, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, πακέτα λαθραίων τσιγάρων και αδασμολόγητος καπνός.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ η επιχείρηση στη δομή έγινε στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πεταξτε τους εξω απο την χωρα ολα αυτα τα υποκειμενα, αθλιοι πολιτικαντηδες, που μαζεψατε καθε καρυδιας καρυδι και φοβαται ο κοσμος να κυκλοφορει!!!!!!!!!

  2. 80% των λαθροεισερχομενων είναι αγριανθρωποι.. ποιες φυλακές θα τους χωρέσουν όλους…Φυσικά οι μεγαλύτεροι εγκληματίες είναι αυτοί που τους επιτρέπουν την είσοδο… φοβάσαι να κάνεις βόλτα στην πλατεία Συντάγματος…

Leave a Response