Θήβα: Επεισόδια και τραυματισμοί μετά από πυροβολισμούς σε οικισμό γ@φτων. Τρεις συλλήψεις και αναζητούνται άλλοι πέντε

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Πυροβολισμοί έπεσαν χθες το πρωί σε οικισμό γ@φτων στο Πυρίο Θηβών, όπου τρεις γυναίκες και δύο ανήλικα τραυματίστηκαν ελαφρά. Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό και τελικά συνέλαβε τρία άτομα, ενώ αναζητά άλλα πέντε.

Η σχετική ανακοίνωση:

Άμεση κινητοποίηση και πραγματοποίηση οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, μετά από περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών, που έλαβε χώρα χθες (09-06-2021) το πρωί, εντός του Οικισμού Πυρίου Θηβών.

Πέντε (5) ημεδαποί και συγκεκριμένα τέσσερις γυναίκες (η μία ανήλικη) και ένας ανήλικος, τραυματίστηκαν ελαφρά, σε διάφορα μέρη του σώματός τους, από σκάγια κυνηγετικού όπλου και διακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο της περιοχής, για παροχή ιατρικής φροντίδας.

Διενεργήθηκαν εκτεταμένες και συντονισμένες έρευνες και αναζητήσεις, από πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) ημεδαπών (ο ένας ανήλικος), ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη πέντε (5), ως εμπλεκομένων στο περιστατικό.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response