“Θέλω να μου τον δείξεις” – Καθηγήτρια έστελνε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της σε μαθητή και του ζητούσε… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
9bc4a3475cdfc3cd1c35e0c096c42428

Η κατάσταση στις ΗΠΑ με τις καθηγήτριες και τις σεξουαλικές επαφές που έχουν με μαθητές τους, έχουν ξεφύγει τελείως…

Κάθε εβδομάδα κάνει την εμφάνισή του και ένα νέο περιστατικό, καθώς καμία από τις πρωταγωνίστριες δεν φαίνεται να έχει πτοηθεί από τα προηγούμενα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η Lindsey M. Halstead, στην οποία απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για τις επαφές που είχε με έναν 16χρονο.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο, όμως οι δυο τους είχαν επαφή από τον Σεπτέμβριο.

9bc4a3475cdfc3cd1c35e0c096c42428

Η 29χρονη που είναι καθηγήτρια γυμναστικής είχε επικοινωνήσει μέσω snapchat με τον νεαρό και μετά τις πρώτες εβδομάδες άρχισε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της.

Μάλιστα, ως… αντάλλαγμα ζητούσε να της στείλει και εκείνος κάποιες, αναλόγου περιεχομένου.

Έτσι, μία μέρα τον πήρε με το αυτοκίνητό της από μία βιβλιοθήκη και τον πήγε στο πάρκινγκ, ενός ξενοδοχείου όπου είχαν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, ο 16χρονος προσπαθούσε να κρατήσει αποστάσεις, αλλά η Lindsey M. Halstead τον πίεζε και αναγκάστηκε να μπλοκάρει τον αριθμό της.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστό, πως η όλη υπόθεση πήρε την δικαστική οδό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Ρε, αν είχα τέτοια καθηγήτρια όχι θα της έδειχνα, θα της τον έχωνα!. Την ξεφτίλησε ο μαθητής, της ζητούσε φωτογραφίες για να της τον δείξει. Η απειλή είναι απο τον Μαθητή. Αυτός ήταν ο θύτης εδω και η καθηγήτρια το θύμα και η ξεφτιλισμένη για ένα βίτσιο. Άστε ρε την γκόμενα ελεύθερη.

 2. “Φωνάρα”!!!

  Επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που τελείωσα το Γυμνάσιο, αν είναι να μου κάνει μιά μεγάλη σειρά από “ενισχυτική” διδασκαλία η συγκεκριμένη, πολύ ευχαρίστως γυρίζω πίσω στα θρανία (λέμε τώρα). Γι’ αυτήν την καθηγήτρια (αρκεί να είναι η πραγματική της φωτο και η συνέχεια προς τα κάτω να είνα εξ ίσου καλή), δεκτή η αυστηρή κρίση και η σύσταση για πολλές “επαναλήψεις”, ακόμα και στην ίδια τάξη μένω!!!

  Και ο άλλος ο “Αρούλης” της… μπλόκαρε τον αριθμό!!! Ρε τι νούμερα κυκλοφορούν εκεί, μιλάμε για πολλές σφαλιάρες…

 3. Μακάρι να είχαμε στα νιάτα μας και μεις τέτοιες σεξοκαθηγήτριες.
  Αλλά τη δεκαετία του 80 ήταν αλλιώς τα κόζα.
  Άσε που οι περισσότερες καθηγήτριες ήταν μπάζα.
  Χάθηκε να μας “εκπαιδεύσει” μια σεξουάλα και καβλιάρα..
  Γαμώ την γκίνια μου, γαμώ

 4. Πού τέτοια τύχη εμείς εδώ!!! Που μεγαλώσαμε με κάτι χοντρές κοντές τριχωτές κακάσχημες αριστερές Πασόκες καθηγήτριες. Που μας τα έπρηζαν με τους (δήθεν) αγώνες της αριστεράς.

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ….ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ!

Leave a Response