Θέλει να φτιάξει προφίλ! Δεν ξεχνιούνται τα παλιά όμως! Νόνη Δούνια: Δείτε τί φωτογραφία ανέβασε

Κοινοποίηση:
1

Η Νόνη Δούνια από τον περασμένο Ιούλιο αποτελεί μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου.

Και μπορεί η ζωή της έκτοτε να άλλαξε αρκετά, περιλαμβάνοντας πλέον πολλές νέες υποχρεώσεις και δραστηριότητες, αλλά η Νόνη Δούνια παραμένει πάνω από όλα μητέρα, σύζυγος και… αρχηγός του σπιτιού της.

Και κάπως έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης σε ένα διάλειμμα από τις βουλευτικές της υποχρεώσεις, η Νόνη Δούνια επέστρεψε στο σπίτι της στον Πειραιά και ασχολήθηκε με τις καθημερινές δουλειές. Μεταξύ άλλων και με την… κατά κοινή ομολογία χειρότερη όλων: Το σιδέρωμα. Συμφωνεί και η Νόνη Δούνια. «Επίσημα η χειρότερη δουλειά του νοικοκυριού» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια επί τω έργω.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αντε βρε νούμερα που νομίζετε ότι κάτι κάνετε.Η πρώτη ή η τελευταία είσαι που κάνει δουλειές στο σπίτι?Βγάζετε και σελφι για να δούμε ότι είστε νοικοκυρές ενώ κάποτε πήγαιναν τα τσ…α σύννεφο!

    1. Πες τα, μας είναι με το σίδερο η μία η άλλη φτιάχνει πστατούλες και ομελέτα και το παίζουν ήρεμες κλασσικές νοικοκυρές που αυτά τα κάνει ακόμα και η ξαδερφούλα μου αν της πει ο πατέρας της κάνε μου μια ομελέτα ή ας πούμε σίδερο βάζω γω αν μου πει η μάνα ότι ώρα να ναι
      Όλα για τα λαικ..ψωνάρες θηλυκές , πολύ αμερικανοποίηση γ αυτό είναι ότι να ναι
      Και μαζεύουν σχόλια και λαικ μέσα σε ένα λεπτό λες και οι θεατές είδαν κάτι το τρομερά όμορφο και εντυπωσιακό.Τουλάχιστον αν μας τα πέταγε όλα εκεί να αξίζε τα λαικ(που εκεί τείνουν , να μας προκαλούν) αλλά όχι να μας το παίζει σοβαρή νοικοκυρούλα φτιάχνω σουτζουκάκια για τη φαμίλια..

  2. ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΣΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΡΓΕΝΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ.

Leave a Response