Θάνατος 19χρονης δόκιμης: Ποια τα νέα στοιχεία της υπόθεση – Που πάνε να φορτώσουν τον τραγικό περιστατικό

Κοινοποίηση:
θαλεια-πολεμικο-ναυτικο-19χρονη

Οι ενδείξεις δείχνουν πιθανές επιπλοκές από τροφική δηλητηρίαση. Το πλοίο «Προμηθέας» έδεσε στην Τυνησία και το πλήρωμα βγήκε στη στεριά για μια μικρή βόλτα και φαγητό.
Η ναυτική δόκιμος φέρεται να μοιράστηκε ένα burger κι ένα μιλκσέικ με μία φίλη της, όμως όταν επέστρεψαν στο καράβι, 15 άτομα παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

H νεαρή παρουσίασε πυρετό, ένα πρήξιμο στο πόδι, είχε σημάδια ουρολοίμωξης, ωστόσο, σύμφωνα με τον γιατρό του πλοίου δεν έχριζε άμεσης διακομιδής σε νοσοκομείο. Συνεπώς, περίμεναν να φτάσουν στο λιμάνι της Νάπολης της Ιταλίας για να δέσουν και να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο της πόλης.

Ενώ η 19χρονη παρέμενε στην ίδια κατάσταση, χρειάστηκε το πλοίο στο οποίο υπηρετούσε να δώσει πετρέλαιο στην φρεγάτα Κανάρης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για διαδικασία που γίνεται εν πλω, με μειωμένη ταχύτητα και διαρκεί περίπου 3 ώρες. Έτσι, υπήρξε μία καθυστέρηση στον ελλιμενισμό του Προμηθέα στη Νάπολη που μένει να αποδειχθεί αν έπαιξε ρόλο στην τραγική κατάληξη για την άτυχη κοπέλα. Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει την Τρίτη (30/8) στη Νάπολη και έπειτα η σορός της, συνοδεία των γονιών της που μετέβησαν στην Ιταλία, θα επιστρέψει στη Λάρισα όπου και θα κηδευθεί την επομένη ημέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πρήξιμο στο πόδι από δηλητηρίαση! Στην τυνησία δεν έχω ακούσει έλληνα τουρίστα να πεθάνει από δηλητηρίαση! Οφείλουν οι γονείς της κοπέλας να βγουν μπροστά και να μην πιστέψουν όσα τους λένε αν δεν τα βεβαιώσει δικός τους πραγματογμώμονας. Και να ρωτήσουν τον πλεύρη αν εμμέσως υποχρέωσαν την κοπέλα να εμβολιαστεί! 3 δόσεις σε κοπέλα 19 ετών!

Comments are closed.