ΘΡΙΑΜΒΟΣ Νίκου Αντωνιάδη! Κατέρρευσε το κατηγορητήριο της εγληματικής οργάνωσης Πλεύρη – Μητσοτάκη! ΚΟΛΑΦΟΣ η ΑΘΩΩΤΙΚΗ απόφαση! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Αθώοι! Είναι μορφωμένοι αλλά ταλαιπωρημένοι άνθρωποι! Θα πρέπει να επιστρέψουν στις θέσεις τους! (ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ-2

 Κατέρρευσε το κατηγορητήριο της εγκληματικής οργάνωσης Πλεύρη Μητσοτάκη

Αθώοι κρίθηκαν πανηγυρικά οι 38 υγειονομικοί που διαμαρτυρήθηκαν για τις αναστολές έξω από το σπίτι του πολιτικού δωσίλογου Κυριάκου Μητσοτάκη

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ1

Αθώους έκρινε σήμερα το δικαστήριο τους 38 υγειονομικούς οι οποίοι πριν το καλοκαίρι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λυκαβηττό και διαμαρτυρήθηκαν για τις αναστολές τους.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ-2
Οι 38 υγειονομικοί πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την κατοικία του πρωθυπουργού τον περασμένο Ιούλιο και είχαν συλληφθεί. Στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Εν αναμονή της δίκης των 38 υγειονομικών πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το Β’ Πλημμελειοδικείο στην Ευελπίδων.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ-3-

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τους υγειονομικούς εκπροσωπούσαν τέσσερις δικηγόροι. Τη μεγαλύτερη αίσθηση την έκανε ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, η αγόρευση του οποίου ήταν μνημειώδης.

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ ΟΙ 38 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ – Η ΥΓΙΗΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ – ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ! EIΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ! ΞΑΝΑ: ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ !

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Επιτέλους άρχισε να αποδίδεται δίκαιο, κάτω η κοινοβουλευτική χούντα των απατεώνων, παιδεραστών.

    1. Μιλάει ο μπολιασμένος ψεκασμένος βιαστής τώρα;;

    2. Έτσι ακριβώς ,επειδή είμαστε ψεκασμενοι γλυτώσαμε από τον δακο

  2. δυστυχως στην ελλαδα του ΣΗΜΕΡΑ …
    ΜΟΝΟ ΔΥΟ εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΖΕΑ …και τα δειχνουν καθημερινα ,
    στεφανος ΧΙΟΣ
    νικος ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
    ,κουλη -πλευρη ΓΑΜΙΕΣ@Ε

Comments are closed.