ΘΡΗΝΟΣ! Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Πατρών – Πύργου – Νεκρός 32χρονος (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
κεντρικη

Ένας 32χρονος έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καβασίλων του δήμου Πηνειού.

Η σύζυγός του θύματος το 2013 έχασε σε τροχαίο τον αδελφό της και χθες τον σύζυγό της.

Το θύμα ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στην Κυλλήνη, το 2017 είχε με τη μηχανή του ένα σοβαρό τροχαίο στη Διασπορά. Τραυματίστηκε σοβαρά, νοσηλεύτηκε και τελικά βγήκε νικητής. Με τη σύζυγό του απέκτησαν δύο παιδιά ηλικίας ενός και τριών ετών.

Λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ, στην ΕΟ Πατρών Πύργου, στο ύψος των Καβασίλων. Το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος και κινείτο προς Πύργο συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πλαγιομετωπικά με λευκό βαν που οδηγούσε κάτοικος Ανδραβίδας και πήγαινε στο σπίτι του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο θάνατος του 32χρονου ακαριαίος. Στο σημείο έφθασαν περιπολικά της τροχαίας Ήλιδας που έκλεισαν το δρόμο, πυροσβεστικό όχημα από τα Λεχαινά για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο έλαβε χώρα, χθες το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καβάσιλων.

Πιο συγκεκριμένα, 32χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του 32χρονου.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του δεύτερου φορτηγού
οχήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

patrisnews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: