ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! «Κατά λάθος πέταξε το τουρκικό μαχητικό πάνω από την Χίο»!

Κοινοποίηση:
1

Η παροιμία όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια είναι γνωστή αλλά οτι θα έφταναν στο σημείο οι υπεύθυνοι του ΥΠΕΘΑ να δικαιολογήσουν την χθεσινή τουρκική εισβολή στην Χίο σίγουρα ξεπερνάει ακόμα και τα όρια του φαιδρού.


Έτσι λοιπόν όπως μετέδωσε ο ραδιοσταθμός Άλφα σε ρεπορτάζ του Κώστα Σαρικά πηγές του ΓΕΕΘΑ (Α/ΓΓΕΘΑ είναι για όσους δεν το ξέρουν ο πτέραρχος Χ.Χριστοδούλου) υποστήριζαν ότι «ο Τούρκος πιλότος χάθηκε (!!!) και για αυτό πέταξε πάνω από την Χίο»!

Ελπίζουμε όταν θα βομβαρδίσουν κάποιο ελληνικό νησί, γιατί θα συμβεί και αυτό, να μην μας πουν ότι βομβαρδίστηκαν από «γκάφα».

Το όλο σκηνικό που περιέγραψε ο Κ.Σαρικάς βάση των πληροφοριών που του δόθηκαν από ΥΠΕΘΑ είναι ότι τα δύο τουρκικά μαχητικά κατευθύνθηκαν προς την Χίο, μετά απομακρύνθηκαν προς την κατεύθηνση της Τουρκίας και ενώ στην περιοχή πετούσαν ελληνικά μαχητικά ξαναπέταξαν πάλι προ την Χίο και ο ένας από αυτούς πέταξε πάνω από το νησί.

Φυσικά κανείς από την ελληνική πλευρά δεν τον ενόλησε και τώρα για να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι κανείς από ελληνικής πλευράς δεν τον ενόχλησε τουλάχιστον με προειδοποιητικά πυρά, λένε ότι τους άκουσαν στους ασυρμάτους (λιγάκι δύσκολο γιατί η μετάδοση των συνομιλιών μεταξύ των Τούρκων πιλότων των F-16 είναι κρυπτογραφημένες) ότι έκανε λάθος ο ένας πιλότος και ο άλλος του έλεγε «έλα πίσω».

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς, αν όντως υπήρξαν τέτοιες διαβεβαιώσεις από πλευράς ΓΕΕΘΑ για το επίπεδο των αρμόδιων Ελλήνων αξιωματικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γινεται να βομβαρδισουν την αθηνα για ενα τιημερο μαζι με αρχηγους γεθα και κοινοβουλιο κατα λαθος πανω απο ολα..πρωτα οι εσωτερικοι εχθροι και μετα ολοι οι αλλοι…

Leave a Response