ΘΗΛΥΚΟΣ ΗΡΩΔΗΣ. ΓΕΥΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ με 9(;) mg ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ. ΣΙΡΙΑΛ ΚΙΛΕΡ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 9. Έκανε πειραματόζωο το δύσμοιρο κοριτσάκι, μέχρι να ξεψυχήσει. Η δικογραφία τρομάζει. 29 Ιανουαρίου 2022 η δολοφονία- 9 ετών η Τζωρτζίνα- 9 πρόβες εγκλήματος , πριν ξεκάνει το αγγελούδι. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ: “ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ”. “Παίζει” σατανισμός;

Κοινοποίηση:
exofillo1-4

IM_TEASER_1-4-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ της Παρασκευής 01-4-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo1-4

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. 

 

 

alitheia-aima-banner

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Παίζει σατανισμός?
    Ο,τι και να παίζει,ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

  2. Βγήκε και ο Κούγιας και μας λέει να μην εκφέρουμε γνώμη γιατί αφού δεν έχει ομολογήσει και δεν γνωρίζουμε τη δικογραφία δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι είναι ένοχη. Μας έφαγε η δημοκρατία, οι νόμοι, οι δικηγόροι, και οι δικαστές που απονέμουν ποινές φυλάκισης κάτι λίγα χρόνια ότι και να έχει κάνει κάποιος. Ας την κάνουν να ομολογήσει πανευκολο είναι εκεί στη ΓΑΔΑ ξέρουν. Για τέτοια εγκλήματα δεν έπρεπε να υπάρχει δίκη. Συνοπτική διαδικασία και βασανιστικό θάνατο η ποινή. Να ξέρει ο κάθε φονιάς ότι του έρχεται ο χάρος.

  3. Η Ελλάδα πού ξέραμε χάθηκε,καταστράφηκε.Η νέα τάξη πραγμάτων μέ ενεργή βοήθεια τών υπαλληλίσκων της γουρλομάτη καί Τσίπρα διέβρωσε τήν Ελλάδα, τίς αξίες της καί τίς παραδόσεις της.Εγινε αυτό πού επιδιώκει ή νέα τάξη.Διάλυση καί αφανισμό τής οικογένειας.Ο Σατανάς ό Σόρος θριαμβεύει.
    Γιάννης Λάκων

    1. Όταν εγώ τα λέω ότι ανήκουμε εις το διαολον και όχι στην Δύση δεν με πιστεύουν.
      Οι μισές σατανιασμενες και οι άντρες το ιδιο.Δεν βλέπεις που έχουν γεμίσει τατουάζ.Αλλες μέχρι και πενταλφες κάνουν μέχρι σκουλαρίκια στα βυζιά βάζουν.
      Χτυπα Βλαδίμηρε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

      1. Αν νομίζεις μπάρμπα ότι αυτά τα πράγματα τώρα ξεκίνησαν να συμβαίνουν, λυπάμαι αλλά ζούσες σε φούσκα. Δεν φαντάζεσαι πόσες γιαγιάδες γεννήσανε μόνες τους σε χωράφια και θάψανε τα βρέφη γιατί άμα το μαθαίνανε θα τις σπάγανε στο ξύλο.

        Πάντα τέτοιοι είμασταν και θα είμαστε.

  4. Ποια η ηλικία της;
    33
    Ηλικία παιδιών που έφυγαν;
    9,6,3
    Απόπειρες για τη Τζόρτζίνα;
    9
    Διάρκεια χρόνου που έφυγαν τα αγγελούδια;
    3χρονια
    …ηλικία σπιτονοικοκυράς;
    69. Ημερομηνία θανάτου; 13…ενοικιαστηκε τάφος για 3ετη!!!
    😥

    1. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΟΦΙΔΑ!!!

      1. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΛΑΙΩ…..ΧΑΧΑΧΑ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ…ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ…ΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…

Comments are closed.