ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! “Μπαρούτι” η σχέση τους – Η απάντηση στις συκοφαντίες και στη λασπολογία Βελόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Untitled-1

Ο Νότης Μαριάς απαντά στις συκοφαντίες και στη λασπολογία Βελόπουλου

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του:

Ο κ. Κ. Βελόπουλος με προφανείς πολιτικούς σκοπούς εν μέσω προεκλογικής περιόδου σε τηλεοπτική εκπομπή του Καναλιού Alert Tv στις 6/6/2019 με συκοφαντεί και λασπολογεί εναντίον μου. Έτσι ισχυρίστηκε ψευδώς ότι δήθεν είχα το γιό μου επιστημονικό συνεργάτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ότι τον έχω δήθεν «βολέψει» στην Πολιτική Ομάδα ECR του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ότι δήθεν ασκώ πιέσεις προκειμένου να παραμείνει ο γιός μου στη θέση του. Μάλιστα με χαρακτηρίζει ως δήθεν «σάπιο» πολιτικό!!! και ότι δήθεν δεν έχω κάνει τίποτε στη ζωή μου.  Και το λέει αυτό για μένα που είμαι Καθηγητής Πανεπιστημίου και Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο!!!

Επειδή συκοφαντεί και λασπολογεί και εναντίον της οικογένειάς μου του απαντώ, όπως έχω ήδη απαντήσει σε ανάλογες προ πενταετίας συκοφαντίες, ότι ο γιός μου Γιώργος Μαριάς ξεκίνησε την συνεργασία του με την Ομάδα ΕCR στις 8/4/2013 ήτοι δεκατέσσερις (14)  μήνες πριν καν εγώ αναλάβω τα καθήκοντά μου ως Ευρωβουλευτής. Ουδέποτε υπήρξε επιστημονικός μου συνεργάτης και βεβαίως δεν έχει δήθεν «βολευθεί» στο ECR. Απεναντίας κατέχει τη θέση στην οποία υπηρετεί μετά από επιτυχή συμμετοχή του σε σχετικό διαγωνισμό ο οποίος διενεργήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τέλος καμία παρέμβασή μου δεν έχει γίνει τόσο προς το ECR  όσο και προς οποιονδήποτε άλλο πρόσωπο.

Επιπλέον είναι γνωστό στους παροικούντες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το ήθος, η εργατικότητα και το υψηλό επιστημονικό επίπεδο του  γιού μου Γιώργου Μαριά ο οποίος είναι επιστήμονας εγνωσμένης αξίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία καθώς και με  τεράστια εμπειρία στα θέματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχοντας αξιολογηθεί επιτυχώς στις εκάστοτε ετήσιες αξιολογήσεις που διενεργούνται αρμοδίως από το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τέλος επισημαίνω ότι οι συκοφαντίες και η  λασπολογία  εναντίον μου και εναντίον της οικογένειάς μου που έχει εξαπολύσει τόσο ο κ. Βελόπουλος όσο και άλλοι δεν πρόκειται να περάσουν. Σύντομα δε θα κληθεί ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων τόσο αυτός όσο και όσοι άλλοι αναπαράγουν τις εν λόγω συκοφαντίες.

Επιπλέον, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε ότι οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί του κ. Βελόπουλου είναι απολύτως ψευδείς και συκοφαντικοί διότι η ανακοίνωση διάψευσης της εναντίον μου αντίστοιχης συκοφαντίας προ πενταετίας είχε ευρέως αναπαραχθεί από πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες, από τοπικές εφημερίδες και ιστοσελίδες με μεγάλη αναγνωσιμότητα.

Επισυνάπτεται και σχετικό link από δελτίο τύπου στις 31/7/2014 με ανακοίνωση διάψευσης της εναντίον μου αντίστοιχης συκοφαντίας καθώς και βίντεο με σχετικές δηλώσεις στο MEGA Channel.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

 1. Ο Φοιβος Μαριάς έχει βολευτεί στην ΕυρωπαΙκή Επιτροπή στη Γενική Διεύθυνση Ερευνας και ο άλλος γιος Μαριά είναι βολεμένος στο Ευρωκοινοβούλιο, Σε ποιους διαγωνισμούς έχουν περάσει; Μήπως αυτούς του γλυψίματος; Που λέει ψέμματα ο Βελόπουλος; Μήπως ο ψεύτης είναι ο Μαριάς;

 2. ρε τον δενδροποταμοκατσιμπελοπουλο ολο μπουρδεs ψευτιεs απατεωνιεs ειναι το αρχιλαμογιο ο βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ!!!
  το πρωτοπαλικαρο του περιστεροχεσμενου η παλιοΡΟΜΠΑ..
  ΟΥΛΟΙ ΟΙ ΦΑΛΑΚΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΥΡΑΔΟΞΕΥΤΙΛΟΠΟΥΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ…
  ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ το βοτανο αιληνικη ΠΛΥΣΗ(PROKTOTRYPIDON)…

  1. Θα σου στείλουμε μια αλοιφή για τις αιμοραίδες απλυτολούγκρα..Και μια λοσιόν για την καράφλα σου,και ένα σαμπουάν να κάνεις μπάνιο βρωμύλε…Λασποτρόλ, σε πονάει ο Βελόπουλος,και θα σε πονάει περισσότερο μετα τις εκλογές..

 3. Ο Βελόπουλος λέει αλήθειες που πονάνε..Τα υπόλοιπα μετά τις εκλογές..

  1. ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΤΣΕΛΙΓΚΑ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕ ΣΑ ΤΗ ΚΛΑΝΙΑ; ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ

 4. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΚΥΡΟ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΝΕΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ

 5. Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ.. ΑΥΤΟ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΤΗΝ ΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ…

Leave a Response