ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ… Finos Film: Η ακρίβεια με ατάκες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο

Κοινοποίηση:
unnamed

Η ακρίβεια και η διαχρονική παρουσία της στην καθημερινότητα των ανθρώπων στην Ελλάδα παρουσιάζεται σε βίντεο της Φίνος Φιλμ, με σκηνές από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Η ιστορική κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής συνηθίζει να φτιάχνει βίντεο για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, με σκηνές και ατάκες από δημοφιλείς ή και λιγότερο γνωστές ταινίες της, στις οποίες παίζουν πολλοί ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου.

Η ακρίβεια, ο τιμάριθμος, ο φόρος οικοδομών, αλλά και οι αυξήσεις στα καύσιμα και το ρεύμα, είναι μερικά από τα προβλήματα που απασχολούν τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στις συγκεκριμένες ταινίες, οι οποίες καταγράφουν με χιούμορ τις αγωνίες τους, κυρίως στις ταραγμένες δεκαετίες του ’60 και του ’70.

Στο βίντεο για την ακρίβεια και το μπαράζ ανατιμήσεων υπάρχουν σκηνές από τις ταινίες «Ζητείται επειγόντως γαμπρός», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ο θησαυρός του μακαρίτη», «Το ανθρωπάκι», «Ένα τανκς στο κρεβάτι μου», «Η κυρά μας η μαμμή», «Η χαρτοπαίχτρα», «Έλα στο θείο», «Το αμαξάκι», «Η καφετζού», «Η νύφη Το ‘σκασε», «Ο σκληρός άντρας» και «Η κυρία του κυρίου».

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που εμφανίζονται είναι οι Ρένα Βλαχοπούλου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης, Θανάσης Βέγγος, Ξένια Καλογεροπούλου, Ορέστης Μακρής, Παντελής Ζερβός, Γεωργία Βασιλειάδου, Κώστας Βουτσάς, Σαπφώ Νοταρά, Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Σταυρίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: