ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Κοινοποίηση:
pyrkagia3_mesa_060424

Τρίτη φωτιά ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η φωτιά σημειώνεται σε περιοχή του Λαγκαδά. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 15:15 και καίει χαμηλή βλάστηση.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα ενώ τις επίγειες δυνάμεις συνδράμουν και υδροφόρες του Δήμου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για τη φωτιά κινητοποιήθηκαν και πέντε αεροσκάφη.

Δυο ακόμη φωτιές

Νωρίτερα ξέσπασαν δυο ακόμη φωτιές. Αρχικά στη Βόλβη και λίγο αργότερα στα Βασιλικά.

Να σημειωθεί ότι οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν δυσκολεύουν την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς και στις τρεις περιοχές που είναι σε εξέλιξη.

Μάχη στο Κιλκίς να μην φτάσουν οι φλόγες σε δεξαμενή προπανίου

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στο Χέρσο, στο Κιλκίς. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, εθελοντές αλλά και κάτοικοι δίνουν μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες. Πριν από λίγο δόθηκε εντολή για να εκκενωθεί ο οικισμός Χέρσο, ενώ γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε οι φλόγες να μην φτάσουν κοντά σε δεξαμενή προπανίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 13:30. Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν για τη φωτιά. Λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, οι φλόγες πήραν γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Οι φλόγες έχουν φτάσει κοντά στα πρώτα σπίτια του οικισμού Χέρσο και πριν από λίγο δόθηκε εντολή για την εκκένωσή του. Με λεωφορεία του δήμου και σε συντονισμό με Πυροσβεστική και Αστυνομία οι κάτοικοι του χωριού απομακρύνονται.

Την ίδια ώρα, οι πυροσβέστες με τη συνδρομή σκαπτικών μηχανημάτων δίνουν μάχη ώστε οι φλόγες να μην φτάσουν κοντά σε δεξαμενή προπανίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a6%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%99%ce%a4%ce%95-%ce%9d%ce%91-%ce%9c%ce%97%ce%9d-%ce%a5%ce%a0%ce%97%ce%a1%ce%a7%ce%95-%ce%a0%ce%9b%ce%91%ce%9d%ce%9f-%ce%a4%ce%95%ce%a3%ce%a3%ce%95/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Υπομονη καρντασια! Αντι για αγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου εχουμε… προσφορα ανεμογεννητριες για να ακριβαινει και το ρευμα! Ετσι κουλαρα με τον…ανασχηματισμο σου? !

  2. Μισουν την Ελλαδα τα λαμογια και το δειχνουν με καθε τροπο.

  3. Έτσι έτσι μόλις τελείωσαν οι εκλογές τα ξανακαίνε όλα για να βάλει ο Μυτιληναίος τις ανεμογεννήτριες.

Comments are closed.