ΠΥΡΙΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΡΤ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ! ΚΟΛΑΣΗ!

Κοινοποίηση:
ΑΛΕΡΤ

Κόλαση και το σημερινό Ανατρεπτικό Δελτίο με τις πύρινες παρεμβάσεις του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.

Δείτε όλη την εκπομπή:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και εγώ ρωτάω τώρα εγώ,επειδή κάποτε παρεξηγηθήκατε με τον Πλεύρη επειδή είπε ότι “δεν συμφωνώ μαζί του αλλά ο Μητσοτάκης είναι ηγέτης!” Καπέλωσε τους αγρότες,έκανε δικιά του την εκκλησία,διέλυσε τον ελληνικό στρατό,η αστυνομία τρώει ξύλο από τους λάθρο και οι έλληνες (με “σ” μικρό) συνεχίζουν να τον ψηφίζουν….Είναιθ ή δεν είναι ηγέτης λοιπόν….

  2. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι οι Έλληνες δεν έχουν σκοπό να ξυπνήσουν.
    ((( ζαμαν φου και πάνω τούρλα ))) έτσι έλεγαν στο χωριό μου. Όταν τελικά ξυπνήσουν τότε
    θα είναι πολύ αργά. Ο κουλης είναι βαλτός να καταστρέψει τους Έλληνες, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κακό δεν είναι μόνο σην Ελλάδα. Σύντομα θα έρθει ο τρίτος μεγάλος παγκόσμιος πολεμος και θα τελειώσουν τα πάντα. Αμάν και ποτε

  3. Η Ελλάδα δεν είναι Χριστιανική χώρα. Έχει πάψει να είναι εδώ και δεκαετίες. Χριστιανός δεν είναι όποιος βαφτίστηκε μωρό, όταν δεν είχε ουσιαστικά συνείδηση και δεν ήταν δική του επιλογή. Χριστιανός είναι όποιος συνειδητά ακολουθεί τον Ιησού ως ενήλικας, στη πράξη. Το νηπιοβάπτισμα δε σημαίνει απολύτως τίποτα, μια απλή τελετή είναι, ο Θεός δε περιμένει από το νηπιοβάπτισμα για να αποφασίσει ποιόν θα σώσει και ποιόν θα αφήσει. Η ζωή μας και οι επιλογές μας δείχνουν τι είμαστε. Και οι πράξεις του 90%+ των νεοελλήνων δείχνουν πως είναι αντίχριστοι. Άρα πως γίνεται να θεωρούμε την Ελλάδα χριστιανική χώρα; Πρέπει να σταματήσουμε να αποδίδουμε στον Χριστιανισμό αυτά που κάνει ένα αντίχριστο έθνος, εκτός αν θέλουμε απλά να τον συκοφαντούμε.

  4. Απο δω και μπρος αυτα να περιμενουμε.αφου υπεχωρησε μια ορθοδοξη χωρα και τους νομιμοποιησε.
    Χλευαζουν ολη την Ορθοδοξια ,
    θα μπορουσαν να κανουν το ιδιο με τον Παπα

  5. Αυτα που κανουν αυτοι μερα νυχτα μεταξυ τους
    αποδιδουν στον Πατριαρχη Κηρυλο.
    Εχουν αποθρασυνθει τελειως ,βγαζουν τα αποθυμενα τους
    Να δουμε μεχρι ποτε θα τους αφησει ο Θεος να χορευουν

Comments are closed.